Dezvăluiri inedite despre prietenia dintre un designer și Meghan Markle

Dezvăluiri inedite despre prietenia dintre un designer și Meghan Markle
Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Misha Nonoo, a mărturisit într-o postare pe rețelele de socializare că este „epuizată” după un „an dificil”.

Designerul British-Bahraini locuiește în New York și este cunoscută pentru linia de îmbrăcăminte omonimă. Ea a dezvăluit în mediul online că va „face o mică pauză” în perioada festivă pentru „a-și lua timp pentru odihnă și întinerire”.

„Fiecare dintre noi a apreciat profund sprijinul vostru din acest an. A fost un an dificil și recunoaștem, suntem epuizați. Fie că sunteți cu cei dragi, fie că faceți sărbătorile în carantină, vă dorim o zi fericită plină de speranță, încurajare și credință într-un nou an care va veni. Vă iubim și, pentru a vă servi cu energie și creativitate în 2021, vom face o mică pauză săptămâna viitoare. Am învățat atât de multe în acest an și unul dintre aceste lucruri a fost importanța grijii reciproce și a timpului de odihnă. Sperăm că vei putea să îți iei și tu ceva timp. Ne vedem în 2021!”, a scris ea pe Instagram.

Prietenia dintre Meghan Markle și Misha

La începutul acestui an, biografia Finding Freedom, co-scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, documentează prietenia dintre Meghan Markle și Misha. Se pretinde că Markus Anderson, directorul global al Soho Houses, le-a oferit prezentări la multe elite comerciale și culturale, atât în ​​Canada, cât și în afara lor.

„La un prânz Soho House din Miami, el a fost cel care a așezat-o pe actriță lângă Misha, un designer de modă în devenire, cu o personalitate plină de viață și un pedigree impecabil. Ocazia pentru călătoria din decembrie 2014 la Miami a fost Art Basel, un târg de artă decadent care îi aduce pe cei bogați la nivel internațional și faimoși pentru o săptămână de petreceri și evenimente de toate felurile și dimensiunile. Markus a invitat-o ​​pe Meghan, un iubitor de artă, să rămână la epicentrul acțiunii Soho Beach House, să vadă niște artă și să se distreze. Un loc perfect pentru a-ți face noi prieteni și conexiuni, la evenimentul din casa Soho Misha și Meghan s-au cunoscut”, au scris Omid Scobie și Carolyn Durand≥

La începutul acestui an, designerul de modă a mărturisit că „își pierde prietenii” în timp ce era în carantină la New York cu Leo (fiul ei) și a dezvăluit că „are nevoie ca prietenele ei să râdă și să facă lumină în unele lucruri”. Misha și soțul ei moștenitorul petrolier Mikey Hess, în vârstă de 33 de ani, au anunțat nașterea primului lor copil Leo în martie.

„Este foarte stresant să nu te întorci la viața ta normală, știam că a avea un copil îmi va schimba viața, dar nu m-am așteptat niciodată la asta”, a spus ea.

„Mi-a fost foarte dor să-mi văd prietenii. De îndată ce Leo s-a născut, am fi fost în magazin și ne-am fi văzut cu prieteni și am fi fost la Londra și, evident, toate aceste planuri sunt în așteptare ”, a adăugat designerul.

Între timp, designerul de modă a profitat de FaceTime, dar recunoaște nu este același lucru: „Fiind proaspătă mămică, ai nevoie de o rețea de asistență și îmi lipsește cu siguranță să am timp cu prietenii mei. Acesta este un moment provocator și stresant dar trebuie să așteptăm cu nerăbdare momentul în care putem fi toți împreună”. Cu toate acestea, Misha a spus că „s-a bucurat cu adevărat” de timpul pe care l-a putut avea în familie, deoarece soțul ei ar fi călătorit pentru muncă în circumstanțe normale.

Misha s-a căsătorit cu Mikey într-o ceremonie la Roma, în septembrie, la care au participat prințul Harry, Meghan, prințesa Eugenie (în vârstă de 29 de ani) și prințesa Beatrice (în vârstă de 31 de ani). Ducesa a continuat să-și susțină prietena purtând Misha Nonoo de-a lungul anilor și a îmbrăcat faimoasa „cămașă Boyfriend” pentru prima ei apariție alături de prințul Harry și, de asemenea, a purtat un alt design al lui Misha pentru ultima ei zi de întâlniri din Marea Britanie, înainte de a se elibera de la îndatoririle regale.

Reflectând asupra experienței de a lucra împreună, Misha a spus despre Meghan: „A fost o colaborare atât de ideală, incredibil de ușoară. A fost, de la început până la sfârșit, minunată, îngândurată, grijulie, ca și ea”.

Meghan Markle încearcă să calce pe urmele prințului Charles. Ce plan dezvoltă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp