Dezvăluiri. Meghan Markle a rupt prima căsnicie într-un mod brutal. Ce obiect a luat din casă

Dezvăluiri. Meghan Markle a rupt prima căsnicie într-un mod brutal. Ce obiect a luat din casă
Potrivit autorului Andrew Morton, după ce s-a despărțit de primul soț, Meghan Markle a făcut un gest considerat brutal.

Meghan Markle nu se uită înapoi când ia o decizie. Gestul brutal făcut fostului soț l-a șocat și pe aceasta.

Înainte de a deveni soția prințului Harry, Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson, după o relație de iubire de șapte ani. Cei doi au făcut marele pas în anul 2011, dar trei ani mai târziu și-au spus adio. Conform informațiilor oferite de Andrew Morton, Trevor n-a uitat nici acum ce s-a întâmplat în prima căsătorie și intră într-o „furie” la simpla menționare a numelui fostei actrițe: „Ceea ce cândva îi plăcea, acum îl irită”.

„A împachetat blenderul pe bancheta din spate a mașinii ei”

Pe de altă parte, el susține că atunci când căsătoria s-a încheiat, Meghan și-a luat chiar și blenderul de bucătărie. N-a vrut însă să vadă în fața ochilor bijuteriile cu diamante cumpărate de actor și nici inelul de logodnă și verigheta. Acestea i-au fost trimise lui Trevor printr-o scrisoare recomandată.

„Un prieten antreprenor bogat a susținut că mariajul s-a încheiat atât de brusc încât Meghan i-a trimis lui Trevor inelele de logodnă și de nuntă cu diamante înapoi prin scrisoare recomandată. A împachetat blenderul pe bancheta din spate a mașinii ei, deși ar fi fost la fel de ușor să cumpere unul nou.

Stătea pe tejgheaua din bucătăria casei sale din Toronto, o amintire materială a faptului că locuința ei nu mai era în Los Angeles.”, a mai spus Morton în cartea „Meghan: O prințesă de la Hollywood”.

Meghan Markle și fostul soț

Care a fost motivul despărțirii

Meghan, o perfecționistă declarată, pe cât de meticuloasă, pe atât de controlată, tolerase ani de zile abordarea ciudată a lui Trevor față de viață. „Era renumit pentru faptul că ajungea târziu, cu hainele mototolite, părul răvășit și, de cele mai multe ori, cu o nouă pată pe haină”, a mai povestit Morton. În timp ce cariera lui Trevor stagna, Meghan a găsit faima într-un serial de succes și a început să-și mute atenția de la el.

„A devenit propriul ei stăpân, având un venit stabil, făcându-și noi prieteni pe platou și în afara lui”

„Fie că a vrut sau nu să recunoască acest lucru în fața ei însăși, Meghan, care a spus odată că nu-și putea imagina viața fără Trevor alături de ea, își construia acum o nouă lume pentru ea însăși. Pe măsură ce Toronto devenea mai mult casa ei decât Los Angeles, dinamica din relația lor s-a modificat subtil. A devenit propriul ei stăpân, având un venit stabil, făcându-și noi prieteni pe platou și în afara lui, nu mai depindea de relațiile soțului ei”, e de părere Morton.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre