Dezvăluiri noi din relația fierbinte a lui Pique cu Clara Chia. Pe primul loc sunt banii și presa

Dezvăluiri noi din relația fierbinte a lui Pique cu Clara Chia. Pe primul loc sunt banii și presa
De când a devenit iubita oficială a lui Pique, viața Clarei Chia s-a schimbat radical. Nu face un pas și jurnaliștii știu tot.

Clara Chia e în centrul atenției de când a devenit jumătatea lui Pique și orice face se află. Iată ce au mai scos la suprafață jurnaliștii internaționali.

Un binecunoscut reporter spaniol, Jordi Martin, care l-a tăvălit în cerneală pe Pique, acuzând infidelitatea acestuia, a pus pe tapet un set de fotografii cu iubita lui înainte de a-și face câteva intervenții estetice. Fotografiile se pare că au fost realizate în anul 2021, iar Clara Chia și Pique erau la începutul relației.

Tot atunci, tânăra și-a făcut niște operații estetice pentru a-și schimba înfățișarea, intervenții pentru care a plătit sportivul. Printre altele, se pare că și-a injectat acid hialuronic, schimbarea fiind vizibilă în poze, unde Clara Chia apare cu buze mult mai pline. Ea nu a vrut sub nici o formă ca fotografiile să apară pe internet, deși era conștientă că la un moment dat se va afla totul.

Scrisoare pentru Pique

Jordi Martin a dat publicității și o scrisosare pe care i-a adresat-o lui Pique, în care cuvintele au fost destul de dure. Printre altele, el i-a spus sportivului că e imatur și s-a simțit mereu inferior în relația cu Shakira.

„Mulți oameni te susțin, dar încă mai cred ce am prezis acum 12 ani. Că această relație era prea mult pentru tine. Că ai avut un complex de inferioritate cu Shakira. Te simțeai micuț lângă ea. Aveai nevoie de o fată de 23 de ani care să râdă de tine. Ești imatur. Shakira nu are nevoie de nimeni să plătească pentru intervențiile ei estetice”, a spus Martin.

Clarei Chia îi plac relațiile non-monogame

Tot jurnaliștii străini au dezvăluit și unul dintre motivele pentru care Pique a lăsat-o pe Shakira cu ochii în soare. În timp ce cântăreața e conservatoare, Clara Chia e deschisă în ceea ce privește relațiile non-monogame. „Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani.

Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique. Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona”, spun jurnaliștii străini.

Recomandarile noastre