Gérard Pique, traumatizat de răzbunările Shakirei. Una l-a marcat major: „Nu vreau să vorbesc”

Gérard Pique, traumatizat de răzbunările Shakirei. Una l-a marcat major: „Nu vreau să vorbesc”
În timp ce Gérard Pique își încheie cariera fotbalistică, Shakira renaște și înflorește, piesele sale scoase în ultima perioadă bucurându-se de un succes fulminant.

Shakira  a scos piesă după piesă, cu milioane de vizualizări în timp record, după despărțirea de Gérard Pique. A fost, cum a spus și ea într-un final, modul ei de a depăși momentul. A ales să compună, să cânte și să înregistreze, în loc să facă psihoterapie pentru as depăși trauma separării de cel care i-a fost alături peste un deceniu. Și care, a aflat acum, o înșela de mai bine de un an.

Shakira a găsit cea mai bună terapie după despărțirea de Pique: compune muzică

Terapia prin muzică a Shakirei a fost cea m ai cruntă răzbunare pentru Pique. Iar acesta, prins la înghesuială, într-un interviu, a trebuit să recunoască ce mult l-a afectat totul. Gerard Pique (36 ani) a oferit recent un interviu la postul RAC1 în care, fostul fundaș, retras din activitate din luna noiembrie, a vorbit și despre piesele în care a fost atacat frontal de fosta sa iubită, Shakira (46 ani).  Cea mai dureroasă piesă a fost Bzrp Music Sessions, Vol. 53.

Shakira l-a umilit complet pe gerard Pique cu melodiile sale

„Scuze, am luat deja alt avion, aici nu mă mai înotrc. Nu vreau altă dezamăgire. Ce te tot dai campion și când am avut nevoie de tine ai oferit cea mai rea versiune? Scuze, baby, ar fi trebuit de ceva timp să pun capăt. O lupoaică precum sunt eu nu e pentru începători.

Eram prea mare pentru tine și de aia ești cu una ca tine. Asta e ca să te sperii. Mestecă și înghite, înghite și mestecă. Nu mă mai întorc la tine, nici dacă îmi plângi, nici dacă mă implori. Am înțeles că nu e vina mea că te critică. Eu doar fac muzică, scuze că te stropesc (n.r. cuvânt în spaniolă salpique).

M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la poartă și cu datorii la Hacienda. Credeai că m-ai rănit și m-ai făcut mai dură. Femeile nu mai plâng, femeile facturează. Are nume de persoană bună! Clar(a) nu e așa cum sună! Are nume de persoană bună. Clar(a) e identică precum ești tu, pentru tipi ca tine!

De la dragoste la ură e un singur pas, pe aici să nu te mai întorci, ascultă-mă. Zero ranchiună, bebe, îți doresc să îți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. Nu știu nici ce ți s-a întâmplat, ești atât de ciudat că nu te mai recunosc. Eu valorez cât două de 22. Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo. Ai schimbat un Rolex pe un Casio.

Mergi accelerat, dar încet. Ah, multă sală, însă lucrează și creierul puțin. Fotografii pe unde mă uit, aici mă simt ostatică. Din partea mea, totul bine, te eliberez mâine și dacă vrei, adu-o pe ea”, cântă Shakira în ultima piesă.

Pique, afectat grav de melodiile fostei iubite

Distrus de piesa Shakirei, Pique nu a avut de ales și a recunoscut acest lucru. E așa marcat încât nici nu vrea să vorbească, spune însă că e foarte afectat.

„Da, în mod clar. Nu vreau să vorbesc despre subiect, nu cred că este cazul. Nu vreau să vorbesc. Avem o responsabilitate, cei care suntem părinți trebuie să ne protejăm copiii. Fiecare își ia deciziile. Nu îmi doresc să mai vorbesc despre subiectul ăsta. Singurul lucru pe care îl vreau e ca băieții mei să fie bine.

Pique recunoaște că e foarte afectat de melodiile Shakirei care îi sunt dedicate

Vreau să fie ei bine. Am avut o relație apropiată mereu cu ei, mi-a cerut să îl chem în Kings League (n.r. liga deschisă de Pique cu foști fotobaliști după retragere)…era încântat. Nimic nu mă face mai fericit decât să îmi văd băiatul fericit. Aș face din nou asta. Pare că are mai mulți ani decât are de fapt. Fiecare ia deciziile pe care le consideră el mai bune.

Eu fac lucrurile într-un fel, încerc să le fac în cel mai bun mod posibil. Sunt bine, fericit. Îmi doresc în continuare să fac multe lucruri și ca Barca să câștige în continuare”, a declarat Pique citat de Marca.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre