Diabolic? Irinel Columbeanu le pune față în față pe fostele lui iubite. Vrea să dezvăluie tot

Diabolic? Irinel Columbeanu le pune față în față pe fostele lui iubite. Vrea să dezvăluie tot
Afaceristul ghinionist Irinel Columbeanu, care a reușit să piardă o avere uriașă primită moștenire de la părinții săi, pune țara la cale. Mai exact, acesta urmează să le aducă în aceeași încăpere pe fostele sale partenere de viață.

Irinel Columbeanu a ieșit din conul de umbră. Afaceristul a spart gheața și urmează să iasă pe piață primul volum al său.

Irinel Columbeanu își lansează curând prima carte. Pe lista invitaților se află câteva personaje din roman

În prima carte ce poartă semnătura lui Irinel Columbeanu veți descoperi informații bombă despre relațiile acestuia cu Romanița Iovan, Anna Lesko, dar și detalii picante din căsnicia cu Monica Gabor. Dar Irinel a spus că nu se va opri aici, pentru că dorește să scrie mai multe volume. La lansarea cărții sale, afaceristul a anunțat că și-a invitat și fostele partenere. Când a început să scrie, Irinel susține că a primit și aprobarea doamnelor, așa că toată lumea apariția cărții cu sufletul la gură.

Anna Lesko (foto) a fost iubita lui Columbeanu mai bine de 5 ani

Unele dintre ele au și confirmat prezența. Potrivit surselor Rețete și Vedete, Anna Lesko și Romanița Iovan au transmis „prezent!”, dar fosta doamnă Columbeanu l-a refuzat elegant, invocând pandemia și dificultatea zborurilor SUA-România din cauza restricțiilor.

Irinel Columbeanu a iubit-o foarte mult pe Romanița și i-a aranjat viața. Afaceristul a ajutat-o să treacă pe numele ei mai multe proprietăți și să intre în lumea afacerilor.

Mai mult, Moni îl ține pe jar și în privința participării fiicei lor, Irinuca, la eveniment. Fosta „Scorpie de la Izvorani” nu ar vea să o lase pe fiica ei să plece din Los Angeles din motive care țin de noul val COVID, spun apropiați ai afaceristului.

„Vor fi și secrete”

„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste personaje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare.

Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Dan Capatos. Pe de altă parte, afaceristul a spus că în carte vor fi și multe secrete care vor fi pe placul cititorilor.

Premieră publicistică absolută

Romanul „Istoriile unui vehement – Ipocrația” va fi lansat pe 15 decembrie și este o premieră publicistică absolută. Asta pentru că cititorul, în timp ce va citi un paragraf, va putea să vizualizeze și un video.

Povestea începe cu locul nașterii lui Columbeanu și continuă cu școlile absolvite, profesorii pe care i-a avut, perioada studenției și detalii picante din viața personală. Volumul face parte dintr-o trilogie, iar Irinel Columbeanu e convins că poate fi rețeta unui posibil best-seller postmodernist.