Acum spune că vrea să devină din nou model, acolo duce dieta secretă a Adrianei Bahmuțeanu. Diva e foarte mândră de reușita sa. „Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Dieta secretă a Adrianei Bahmuțeanu

Bahmuțeanca are o dietă bazată în cea mai mare parte pe fructe și legume. Nu a mai pus în gură bucățică de pâine. Și ia un cocktail de vitamine prescrise de medic. În plus, apelează la niște injecții speciale. Acestea ar fi ultima fiță în materie de slăbit. Acestea o ajută și fizic și psihic nu mai cedeze poftei de mâncare.

Dieta, în forma prezentată mai sus. Durează șase luni. După această perioadă, dacă mai vrea să slăbească, va face un nou set de analize și va discuta cu medicul. „Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta.

Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Instagram