Arome din Deltă: sarmale de pește. Rețetă dobrogeană

Puțini români au mâncat sarmale de pește. Este un preparat care se gătește în Dobrogea. Gospodinele de acolo spun că aroma sarmalelor de pește nu se compară cu nimic altceva.
Modul de preparare a sarmalelor de pește nu diferă de cel tradițional, din carme de porc sau amestec cu vită. Însă aromele din Deltă face acest preparat de neuitat. Sarmalele acestea se servesc alături de mămăligă și ardei iute din belșug, totul stropit cu un vin din Dobrogea.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook