Simona Ionescu / Redactor Șef

Chiflă proteică pentru slăbit. Rețeta lui Carmen Brumă face ravagii

Chiflă proteică pentru slăbit. Rețeta lui Carmen Brumă face ravagii
Mai sunt doar câteva zile până când vom da mâna cu primăvara. Aveți toate șansele să arătați perfect de Ziua femeii dacă veți începe să consumați o chiflă proteică pentru slăbit. Carmen Brumă a dat rețeta.

Orice femeie vrea să aibă trupul sculptat și cu puțin efort totul se poate rezolva. Iată și o rețetă excepțională de chiflă proteică pentru slăbit a lui Carmen Brumă.

Pe contul de socializare, Carmen Brumă le-a dat doamnelor și domnișoarelor care vor să scape cât mai rapid de colăceii de pe burtică o rețetă spectaculoasă de chiflă proteică pentru slăbit. Se pregătește foarte repede și vă ajută să aveți corpul mult dorit.

Ingrediente necesare

Pentru a realiza acest produs aveți nevoie de următoarele ingrediente: 8 albușuri, 2-3 linguri mix de târățe, psyllium, in sare, ierburi aromate, praf de copt. „Pentru această rețetă am folosit opt albușuri (vă spun altă dată ce am făcut cu gălbenușurile) pe care le-am bătut spumă, apoi am adăugat niște sare și ierburi aromate după gust, praf de copt și 2-3 linguri cu tărâțe de ovăz, psyllium, in.

Am pus totul într-o tavă de copt, am decorat cu semințe de susan și am băgat totul la cuptor pentru 30 de minute la aproximativ 180 de grade”, este rețeta simplă, dar extraordinară a unei chifle proteice pentru slăbit.

Cum a slăbit Carmen Brumă 37 de kilograme

Carmen Brumă a vorbit în dese rânduri despre faptul că a fost plinuță și a reușit să dea jos nu mai puțin de 37 de kilograme. Cel mai important este însă faptul că „de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung”.

Iubita lui Mircea Badea le-a dat doamnelor și un sfat: dacă au slăbit, să aibă mare grijă să se mențină. Din păcate odată cu îngrășatul vin și problemele, pentru că „îți crește foarte mult stratul de grăsime și-ți scad cheltuielile metabolice”, a spus Carmen cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre