Simona Ionescu / Redactor Șef

Nevasta lui Mircea Badea, aproape goală pe internet. Carmen Brumă e splendidă la 47 de ani

Nevasta lui Mircea Badea, aproape goală pe internet. Carmen Brumă e splendidă la 47 de ani
Mircea Badea și soția sa, Carmen Brumă, formează un cuplu de mai bine de două decenii și au împreună un fiu minunat. Sunt un cuplu care a fost ferit de scandaluri și chiar dacă ar fi existat în familia lor probleme, acestea au fost știute și rezolvate doar de ei, fără implicare publică.

Numai uitându-ne cum arată Carmen Brumă, înțelegem de ce Mircea Badea are toate motivele să fie invidiat de bărbați și de femei deopotrivă. La 47 de ani, soția jurnalistului din trustul Antenelor a apărut aproape goală pe internet, iar ceea ce se vede e splendid.

Carmen Brumă e splendidă la 47 de ani

Carmen Brumă, soția  lui Mircea Badea și mama fiului acestuia este o adevărată apariție. Frumoasă, suplă, cu un corp antrenat constant și intensiv, aceasta arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani. Ea promovează un stil de viață sănătos, cu alimentație corectă și cu multe exerciții fizice  în program.

Frumoasa prezentatoare TV este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viață sănătos. La finele anului trecut ea  a dezvăluit „rețeta secretă” cu care își astâmpără foamea, menținându-și totodată silueta și sănătatea. Ea combină alimente foarte hrănitoare cu unele pline de antioxidanți, pentru o masă sățioasă și sănătoasă. Usturoiul, de care multă lume se ferește din cauza mirosului, e nelipsit din meniul soției lui Mircea Badea.

Soția lui Mircea Badea, aproape goală pe internet

Vedeta  care apare alături de medicul Mihail Pautov în emisiunea Medicool, a distribuit pe rețelele sociale imagini dintr-o sesiune de antrenamente pe care filmat-o pentru site-ul ei. Sunt exerciții simple, care pot fi făcute de oricine acasă, și care garantează transformarea corpului în timp record. Nu aveți nevoie decât de un scaun. În timpul filmării, Carmen Brumă și-a etalat abdomenul plat, bine lucrat. Însă surpriza pentru fani a venit abia apoi.

Carmen Brumă s-a expus aproape dezbrăcată pe internet, spre bucuria fanilor ei (Sursa foto: Instagram)

Nevasta lui Mircea Badea a insistat să le arate tuturor ce găsește acesta acasă când se întoarce de la filmări. Aproape dezbrăcată, așa s-a expus Carmen Brumă pe Instagram. Vedeta apare doar în chiloți și o burtieră, lăsând puțin loc imaginației. Ea arată cum își savurează cafeluța, după antrenamentul obositor, pentru a căpătata și mai multă energie.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre