Pentru rețeta de bomboane Raffaello trebuie doar să amesteci toate ingredientele și să formezi biluțele (bomboanele) decât să faci compoziția pentru care, practic nu trebuie decât să amesteci ingredientele între ele și atât.
Ingrediente
-200 grame de unt la temperatura camerei
-200 zahar pudra
-100 grame de fulgi de nucă de cocos
-200 grame de lapte praf
-o lingură cu esență de migdale
-100 grame de nucă de cocos pentru tăvălit
-migdale sau nuci pentru interior
Extra: cacao dacă vrei sa le colorezi.
Mod de preparare
Untul, la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul până acesta din urmă se topește. Se adaugă laptele praf și 100 grame de nucă de cocos. Amestecă totul bine până se leagă și se formează un aluat compact. Acesta se dă la rece pentru 30 de minute.
După ce se întărește puțin cât stă la frigider, se iau cantități mici de aluat și se modelează cu ajutorul mâinilor în biluțe de mărimea unei nuci. Acestea se vor tăvăli apoi prin restul de nucă de cocos și se voe așeza în hârtiuțe speciale pentru bomboane.
De asemenea, se pot pune în interiorul acestora și bucăți de nuci, migdale etc. Se dă la rece și apoi se servește.
Sursă: lecturisiarome.ro
Misterul unui topor vechi de 4000 de ani, dispărut fără urmă. S-a întâmplat în Argeș
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook