Simona Ionescu / Redactor Șef

Rețeta faimoasă de pâine norișor, din doar trei ingrediente. Dragoste la prima vedere

Rețeta faimoasă de pâine norișor, din doar trei ingrediente. Dragoste la prima vedere
A rupt rețelele de socializare în două și se spune că nu există pâinea mai bună ca aceasta. În plus, e ieftină, aveți nevoie de doar trei ingrediente.

E posibil să pregătiți cea mai bună pâine, obținută din doar trei ingrediente într-o singură oră? Iată rețeta fantastică de pâine nor sau Cloud Bread.

Pentru că nu conține făină, poate fi consumată și de persoanele care țin dietă

Nu conține carbohidrați, zahăr și gluten, se pregătește foarte repede și este pur și simplu incredibilă. Această pâine este foarte pufoasă, tocmai de aceea a primit și denumirea de pâinea norișor. Un alt lucru important este faptul că nu are făină, așa că poate fi consumată și de persoanele care țin cură de slăbire. Nu mai stați pe gânduri, pentru că veți impresiona atât familia, cât și invitații.

Ingredientele necesare

Pentru a pregăti pâinea norișor, aveți nevoie de următoarele ingrediente: albușul de la 3 ouă, 30 g zahăr și 1 lingură cu amidon. Cine dorește, poate să adauge și puțin colorant alimentar, pentru o culoare fantastică.

Pâine norișor, pentru toate gusturile

Mod de preparare

Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri diferite. Bateți cât se poate de bine albușurile, având grijă să se transforme într-o spumă tare. Adăugați dreptate amidonul și zahărul. Mai bateți o perioadă, apoi adăugați colorantul alimentar, dacă doriți să aveți pe masă o pâine de o culoare specială.

Formați chifle sub formă de norișori care vor fi așezate pe o tavă de copt sau puneți toată compoziția în tavă și o aranjați asemenea unui tort. Pâinea se introduce la cuptor pentru 35-40 de minute. Nu coaceți pâinea la o temperatură mai mare de 150 de grade Celsius. Are miros de vată de zahăr și un gust care nu poate fi descris în cuvinte. Iar cârcotașii nu vor mai avea nimic de spus în fața unui asemenea produs spectaculos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre