Dinescu arde vinetele din cauza invitatei Andreea Berecleanu

 Dinescu arde vinetele din cauza invitatei Andreea Berecleanu
Poetul și bucătarul Mircea Dinescu dovedește și el că e un bărbat sensibil, care se pierde în fața unei femei frumoase. O să vedeți azi, la emisiunea lui „Politică și delicatețuri", difuzată de la ora 14.30, pe TVR 1.  

Mircea Dinescu încheie astăzi, 24 ianuarie, cel de-al treisprezecelea sezon al emisiunii „Politică și delicatețuri”. În această ediție o are invitată pe una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din mass-media: Andreea Berecleanu.

„Am vrut să-l regăsesc pe Mircea după 18 ani… nu știu cum s-a întâmplat de nu ne-am mai întâlnit în tot timpul ăsta, dar mă bucur că energia lui este aceeași”, mărturisește Andreea, care intră în forță în bucătăria poetului și îi declară că, în anii ’90, când era adolescentă, îi citea versurile. Şi chiar începe să recite, spre uimirea poetului.

„Când auzi că o femeie atât de frumoasă și inteligentă, și fermecătoare îți vorbește cum la 16 ani recita poeziile tale și tu, ca idiotul, habar n-aveai, e o chestie cutremurătoare…”.

Dinescu, vizibil flatat de cele spuse de Andreea, se apucă de gătit. Împăneză două pulpe de pui cu usturoi și prune și le pune în tigaie, apoi tăvălește felii de vinete prin ou, pesmet și susan, și le pune și pe ele la prăjit.

Dinescu arde vinetele pentru Andreea Berecleanu

Vrăjit de farmecul invitatei sale, Dinescu uită vinetele în tigaie și spre amuzamentul Andreei, este nevoit să le arunce: „Ai ratat vinetele, o să te pun pe Insta!”.

Poetul nu se lasă înfrânt. Nu mai are vinete, dar au mai rămas prune și câțiva căței de usturoi, pe care, la sugestia invitatei sale, le trece prin ou, pesmet și susan și le pune la prăjit.

După ce mâncarea e gata, cei doi se așază la masă. Ciocnesc un pahar cu vin, ascultă muzica lui Constantin Lătărețu și pun țara la cale.

Andreea povestește despre familia ei, despre cum a ajuns jurnalist. Răspunde și la întrebarea de ce a plecat după 17 ani de la pupitrul Observatorului de la Antena 1.

„E interesant cum s-au adunat în ea câteva daruri la care nu sperai. Pentru că, în general, o prezentatoare tv trebuie să aibă farmec, frumusețe, dar la ea există ceva și dincolo. Căci e o expresie: dincolo de fereastra ochilor, se ascunde și un om”, spune Mircea Dinescu, fermecat de invitata sa.

Așadar, nu ratați ultima ediție din acest sezon a emisiunii „Politică și delicatețuri”. De la 14.30, pe TVR 1.

Exclusiv. Cum a ajuns să se întrețină Inna. E singura care o face

Recomandarile noastre