Acest cel mai bogat român a fost și este o persoană discretă,care rar a apărut sub lumina reflectoarelor sau în presa scrisă. În urmă cu niște ani, o televiziune a făcut un reportaj despre el și viața lui, iar anul trecut, revista Forbes a publicat un material amplu despre reușitele lui în afaceri și l-a scos pe coperta lunii septembrie. Nici când a donat un milion de dolari pentru refacerea Catedralei Notre-Dame, incendiată la Paris, nu s-a făcut mare tam-tam mediatic.

Este vorba despre românul care a ajuns la o avere de 10 miliarde de dolari din dezvoltarea unor afceri în domeniul IT. A lucrat cu Bill Gates și a fondat UiPath „Unicornul românesc”, o companie de software. Locuiește și în America și în România. Se numește Daniel Solomon Dines, are 48 de ani și, deși moldovean din Onești la origine, a dezvoltat o serie de afaceri în domeniul HoReCa și transporturi în județul Mureș.

Dines a fost căsătorit cu Simona Comănescu, de care s-a despărțit în anul 2013, anul cel mai prolific financiar pentru el. S-a recăsătorit repede cu o frumoasă domnișoară, Alexandra, mai mică decât el cu 16 ani, în anul 2014, la primăria din comuna Ogra, județul Mureș.

Paradisul iubirii nu a durat decât doi ani, fiindcă tânăra soție a intentat divorț în 2016. A apărut în presă o știre și cam atât. Iată că, în timp, se dovedește că nu era doar un simplu divorț, ca în orice cuplu. Povestea dosarelor din justiție a fost dezvăluită, în exclusivitate, de jurnaliștii de la gandul.ro.

Trei procese de divorț într-o căsnicie cu năbădăi

În 2016, Alexandra Dines înaintează primul proces de divorț. În vara aceluiași an, soția revine la sentimente mai bune și, în septembrie, renunță la acțiunea de divorț.

În următorul an, 2017, Alexandra Dines este iar decisă să divorțeze și inițiază al doilea proces de divorț, la Judecătoria sectorului 2 din București. Soțul nu se prezintă la prima înfățișare, iar la următorul termen soția reclamantă își retrage acuzațiile și renunță la proces fiindcă s-a împăcat cu soțul. Judecătorul consemnează și trimite dosarul de divorț în arhivă.

A doua împăcare dintre Daniel Dines și Alexandra a durat, însă, până la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Pe data de 31 octombrie, soția miliardarului ”recidivează” și depune la Judecătoria Sectorului 1 – pentru a treia oară! – actele de divorț, scrie gandul.ro.

Azi, 2 noiembrie, s-a produs a treia împăcare în cel de-al treilea proces de divorț, aflat, de data aceasta, pe rolul Judecătoriei sectorului 1. Alexandra și Daniel s-au împăcat, iar instanța a decis să le restituie taxa de timbru a acțiunii. Reclamanta-pârâtă va primi înapoi suma de „150.050 lei, reprezentând 1% din taxa de timbru achitată, iar „pârâtul-reclamant, suma de 110 lei, reprezentând 1% din taxa de timbru achitată”.

Așadar, divorțul cu năbădăi poate continua oricând.

Ion Țiriac se trasformă în Mama Omida. Ce previziuni face despre vaccinul rusesc anti-Covid

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri