Ion Țiriac dezvăluie ce se va întâmpla cu lumea și cu controversatul vaccin rusesc. Deși este o persoană discretă și care evită aparițiile în presă, miliardarul a decis să avertizeze populația despre cum va arăta viitorul din cauza pandemiei de coronavirus.

Țiriac (81 de ani) s-a declarat un ferm susținător al vaccinului rusesc, despre care spune că și-l va achiziționa urgent, în secunda doi de după punerea lui pe piață. Nu-l interesează faptul că există controverse în jurul acestui produs farmaceutic, și nici că președintele României, Klaus Iohannis a declarat că va achiziționa vaccin doar din Europa.
De asemenea, fostul tenismen a împărtășit și care este previziunea lui despre viitorul de după pandemie, avertizând românii că vor exista, probabil, ieșiri masive în stradă care vor duce la războaie civile.

„Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții. (…)

Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu … în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a afirmat Țiriac, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor (gsp.ro).

În luna august, Ion Țiriac a vorbit pentru prima oară despre pandemia de COVID-19: „Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? ”, spunea Țiriac în luna august.

Un tablou cu oameni care poartă măști, despre care se spune că datează din 1994, face ravagii în pandemie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri