Țiriac îi dă cea mai proastă veste Simonei Halep

Țiriac îi dă cea mai proastă veste Simonei Halep
Se țin întâmplările neplăcute de viața Simonei Halep. După ce a fost pusă la zid că a renunțat la turneul de la Palermo, vedeta tenisului mondial primește o lovitură puternică. Chiar de la conaționalul său, Ion Țiriac.

Așa cum am mai scris, Simona Halep și-a amânat revenirea în circuitul WTA, după decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Simona a decis  să nu participe nici la la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Asta, din cauza restricțiilor impuse de americani staff-ului ei, dar și pentru că ar risca să fie obligată să stea în carantină la revenirea în Europa.

Primul turneu al româncei ar urma să fie la Praga, începând cu 10 august. Celălalt turneu important pe care miza românca era cel de la Madrid, patronat de nimeni altul decât Ion Țiriac. Acesta însă vine cu o știre bombă.

Conform lui Țiriac, autoritățile din Spania au recomandat ca această competiție să nu mai aibă loc.

Vestea bombă dată de Ion Țiriac

„Ne vom conforma la toate regulile care vor fi impuse de autoritățile sanitare și cele locale. Ministerul Sănătății Publice a trimis o notificare către directorul turneului, Feliciano Lopez, pentru a ne sfătui să nu organizăm turneul.


Un nou titlu pentru Cristian Măcelaru, dirijorul – vedetă premiat cu Grammy

Celebri pensionari ai tenisului rup gura târgului în materie de iubite. Ilie și Țiriac sunt pe listă


Dată fiind creșterea numărului de infectări în orașul Madrid. Din acest motiv suntem în contact cu ATP și WTA pentru a lua o decizie în cel mai scurt timp posibil. Vom vedea dacă există vreo variantă pentru a organiza această competiție în condiții de deplină siguranță”, a transmis  marele fost tenismen.

Turneul de la Madrid este una dintre competițiile favorite ale româncei. Simona Halep s-a impus la Madrid în 2016 și 2017.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp