Divorțul dintre Alin Oprea și soția ia amploare, artistul având parte de un scandal monstru cu soacra și cumnatul său. El a fost împiedicat să își ia lucrurile din casa care s-a construit pe banii obținuți de el, în urma concertelor.

Când s-a dus să își recupereze bunurile personale, „Talismanul” a fost blocat de soacra sa și de cumnatul lui. Bărbatul a sunat la 112: „mă agresează femeia”, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

Prezent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea, care acum s-a tuns, are mușchi și o nouă iubită, a mărturisit cum s-a ajuns ca relația sa de căsnicie să se destrame: „Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”.

Soacra nu îl lasă să intre în casa lui

După ce s-au decis să divorțeze, Oprea a plecat singur din casa sa și s-a mutat la hotel, în ideea de a lăsa spațiul soției și copiilor. În casă au ajuns soacra sa și fiul acesteia. Recent, când s-a întors pentru a-și lua lucrurile personale, nu a fost lăsat să intre. Soacra i-a barat drumul, a fost agresivă, ceea ce l-a determinat pe cunoscutul artist să sune la 112.


Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!

Secretul teribil al Reginei Elisabeta II, ascuns de familie decenii, s-a aflat


„Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu.

Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, menționând că acesta a fost al treilea incident cu rudele.

În plus, Larisa, cea de care divorțează acum, și-a bătut joc de rezultatele trupei sale: „Toate medaliile formației „Talisman” le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp