Divorțul a rămas în urmă. Raluca, declarație surprinzătoare despre Zenga

Divorțul a rămas în urmă. Raluca, declarație surprinzătoare despre Zenga
Raluca şi Walter Zenga nu mai formează un cuplu de ceva vreme, însă cei doi sunt foarte atenți unul la altul. Au doi copii împreună, pe care, ambii îi iubesc nespus. Tânăra a rupt tăcerea în legătură cu fostul său soţ. A fost sau nu Walter Zenga un tată bun?

Raluca Rebedea şi Walter Zenga nu mai formează un cuplu de la finalul anului trecut, divorțul a rămas în urmă, dar Raluca a făcut o declarație surprinzătoare despre fostul bărbat.

Contrar a ceea ce sperau bârfitorii,  cei doi au rămas în relaţii foarte bune. Zilele trecute, Raluca Rebedea a intrat în direct la televiziunea Mediaset 5, în cadrul emisiunii „1Live Non è la D’Urs” şi i-a luat apărarea fostului soţ. „A fost mereu un tată perfect”, a spus aceasta.â

Walter Zenga are doi fii cu Raluca, și trei copii din căsătorii anterioare, pe Jacopo, Nicolo şi Andrea. Ultimul l-a acuzat pe fostul mare portar că n-a fost niciodată un tată bun, că a fost distant şi n-a fost lângă el. Andrea n-a vorbit cu tatăl său vreme de 8 ani.

Divorțul a rămas în urmă. „A fost mereu un tată perfect

Într-o intervenţie la postul Mediaset 5, Raluca Zenga a rupt tăcerea şi a sărit în apărarea fostului său soţ. Românca în vârstă de 39 de ani spune că Walter Zenga i-a lăsat mereu impresia unui tată foarte iubitor, care se implică în viaţa copiilor săi.

Divorțul a rămas în urmă

„Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… Dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică. Sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum… Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect.

Foarte prezent şi atent. Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa Glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a spus Raluca Zenga la Mediaset 5.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante