Doar două echipe sunt în siguranță la Asia Express. S-au încins nemulțumirile, dar și comentariile publicului

Doar două echipe sunt în siguranță la Asia Express. S-au încins nemulțumirile, dar și comentariile publicului
Marți seară, telespectatorii au fost cu ochii pe misiunile grele şi obstacolele din cea de-a şasea etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților. Seara asta va fi plină de adrenalină.

Numai două echipe sunt în siguranță la Asia Express – Drumul Împăraţilor, pentru ediția din această seată. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus, ieri, ca lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat un record de audiență la nivelul publicului comercial pentru acest sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi al cotei de piaţă. Ceea ce urmează însă, în această seară, e așteptat cu maxim interes.

Maria Speranța și Adriana Trandafir, alături de Francesco și Patrizia Paglieri sunt singurele echipe ce se află în siguranță în acest moment. Acestea  și-au adjudecat imunitatea și astfel și-au asigurat locul în următoarea etapă a competiției. „Este o răsturnare de situație. Echipele care nu au avut până acum imunitate și pe care le vedeam mai slabe au câștigat, iar noi suntem cei care stăm la zid și ne așteptăm verdictul”, transmit reprezentanții show-ului.

Urmează o seară cu mari emoții pentru concurenții Asia Express – Drumul Împăraţilor

Pentru Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza, Eliza și Cosmin Natanticu, Lidia și Estera Buble, seara va începe cu multe emoții, căci trei din aceste patru echipe vor lupta cot la cot în prima misiune ultimatum din Kutaisi, considerat capitala culturală a Georgiei. Două cupluri de vedete ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor vor intra automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia se va alătura în urma voturilor.

”Toată lumea a votat fără resentimente. Echipele ce participă sunt foarte puternice. Diferența o vor face mici detalii sau chiar norocul”, a spus Irina Fodor.

Prima cursă pentru ultima șansă din Georgia le va testa concurenților rapiditatea, memoria vizuală și talentele artistice, într-o luptă plină de adrenalină. S-au încins și nemulțumirile concurenților, dar și comentariile telespectatorilor, fani ai unor echipe eliminate sau rămase în concurs. Mulți o cer pe Gina Pistol la următoarea ediție.

Cum va decurge sesiunea de vot, care sunt echipele ce vor participa în cursa pentru ultima șansă a etapei cu numărul șase și ce culoare va avea diamantul la finalul serii, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.