Doar sfinții îl mai pot salva pe băiatul lui Nicolae Guță. Și instanța și-a dat seama de asta

Doar sfinții îl mai pot salva pe băiatul lui Nicolae Guță. Și instanța și-a dat seama de asta
Instanța i-a schimbat pedeapsa fiului lui Nicolae Guță. E incredibil unde a fost trimis.

Nicușor, fiul lui Nicolae Guță a călcat pe bec și acum trebuie să-și ispășească pedeapsa.

Doar sfinții îl mai pot salva pe băiatul lui Nicolae Guță. Și instanța și-a dat seama de asta

Fiul lui Nicolae Guță trebuie să plătească pentru ce a făcut. Tânărul nu a fost deloc cuminte, așa că acum va presta muncă în folosul comunității timp de 60 de zile. El a fost prins conducând fără permis, ba mai mult, a urcat la volan și după ce a consumat băutură.

Anul trecut acesta a fost condamnat la un an de închisoare și urma să plătească și o amendă de 5400 de lei. Dar instanța a hotărât ca pedeapsa cu închisoare să fie suspendată și, în schimb, Nicușor să lucreze în primă instanță la Primăria Petroșani. Ulterior, s-a schimbat și locul în care acesta va lucra cele 60 de zile în folosul comunității.

Iar Nicușor va ajunge, se pare la Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea. Un lăcaș plin de sfințenie, unde existe 150 de sfinte moaște, dar și racla Sfântului Nectarie Vindecătorul. În acest loc a fost să se roage și fotbalistul Mihai Neșu, după accidentul care l-a paralizat și i-a schimbat definitiv viața.

S-a pocăit Nicolae Guță?

Anul trecut, unul dintre cei mai mari lăutari ai României a decis să renunțe la viața destrăbălată pe care a avut-o și să se apropie cât mai mult de Dumnezeu, urmând să se pocăiască. De altfel, la botezul surorii sale acesta a ținut un discurs care i-a făcut pe toți cei prezenți să lăcrimeze.

„Este foarte greu, din cuvinte și din voce să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu. E o mare bucurie pentru noi, mai ales că sora noastră s-a botezat și mai ales, celelalte surori sau frați care au luat calea Domnului cu adevărat. Și vă rog, atât eu cât și frații mei, ca Dumnezeu s-o călăuzească pe sora noastră, pe Doina, să poată să-și ducă credința înainte cu bucurie și, așa cum a spus fratele nostru, cu corectitudine. (…)

Așa că cine vine aici, să înțeleagă, aș dori să vină în număr cât mai mare. Eu, cât îmi va permite timpul, o să fiu prezent… Cine vine în această biserică, nu vine la bani, vine la Dumnezeu. Până la urma urmei, fiecare dintre noi avem un număr de zile care mai târziu sau mai devreme se termină.

Și atunci, există un anumit timp în care te poți împăca cu Dumnezeu sau în care nu te mai poți împăca cu Dumnezeu. Eu am zis și repet. Nu zic niciodată nu! (Aleluia, se aude din sală), doar că, la fel ca fiecare, am lucruri de rezolvat, dar asta nu înseamnă că trebuie s-o amân la nesfârșit”, a spus Nicolae Guță.