Doi actori celebri, parteneri în filmele de la Hollywood, își căsătoresc copiii. Grija lor: cine plătește nunta!

Doi actori celebri, parteneri în filmele de la Hollywood, își căsătoresc copiii. Grija lor: cine plătește nunta!
Martin Lawrence spune că nu vrea să plătească pentru nunta fiicei sale cu fiul lui Eddie Murphy. Cele două vedete de la Hollywood au motiv de zâzanie.

Se știe că Jasmine Lawrence și Eric Murphy se întâlnesc de ceva timp, cuplul postând fotografii cu ei împreună pe rețelele de socializare. Așa că, atunci când Jimmy Kimmel l-a întrebat pe actorul Eddie Murphy (foto) despre căsătorie.

Acesta a spus că preferă să-i lase pe tineri să se descurce. Nici celălalt viitor socru nu a fost mai vorbăreț. Actorul Martin Lawrence a spus: „Nu am vorbit despre asta. Pur și simplu rămânem în afara afacerilor lor și îi lăsăm să facă propriile lor lucruri și să le respectăm deciziile”. Dar, dacă perechea decide vreodată să se căsătorească, el a spus că speră că Murphy va interveni pentru a plăti pentru asta, scrie Ladbible.com.

Martin Lawrence: „Voi încerca să-l fac pe Eddie să plătească pentru asta”

Eric, 32 de ani, și Jasmine, 26 de ani, au dezvăluit că se vedeau încă de anul trecut, postând pe Instagram, poza cu subtitrarea: „Îndrăgostit de tine”. La începutul acestui an, Eric a mai postat o poză cu ei împreună, cu un mesaj sincer pentru Jasmine care își sărbătorea ziua de naștere.

El a scris: „La mulți ani, frumoaso!  Îți mulțumesc că ești o astfel de binecuvântare în viața mea. Mă rog ca Dumnezeu să te binecuvânteze din abundență când intri în al 26-lea an. Mi-ai făcut viața mai bună decât aș fi crezut vreodată că ar putea fi.”

Ce se întâmplă cu filmul Bad Boys 4 în care joacă Martin Lawrence

La începutul acestui an, au existat îngrijorări că nu îl vom vedea pe Martin Lawrence revenind pe marele ecran în rolul lui Marcus Burnett în urma „momentului” lui Will Smith la Oscar. Cu toate acestea, Sony a respins acele zvonuri și a spus că a patra parte a francizei Bad Boys este încă în lucru.

Distribuția filmului îl include pe Will Smith, cel care la ultima ceremonie a Oscarurilor i-a aplicat, pe scenă, o palmă, prezentatorului Chris Rock, după ce acesta din urmă a făcut o glumă nesărată la adresa soției vedetei, care suferă de alopecie.

Președintele companiei, Tom Rothman, a declarat: „Acel film a fost în dezvoltare și încă mai este. Au existat unele inadvertențe dar cred ca totul va fi ok. A fost un lucru foarte nefericit care s-a întâmplat și nu cred că este locul meu să comentez, decât să spun că îl cunosc pe Will Smith de mulți ani și știu că este un profesionist. A fost un exemplu de persoană foarte bună care a avut o cădere în fața lumii. Cred că scuzele și regretul lui sunt autentice și cred în iertare și mântuire”.

Sursa foto: Instagram