Doi afaceriști celebri s-au amenințat reciproc. Unul vroia să-i taie tendonul, celălalt să-l împuște

Doi afaceriști celebri s-au amenințat reciproc. Unul vroia să-i taie tendonul, celălalt să-l împuște
Sunt două personaje extrem de cunoscute din România și nimeni nu s-ar fi gândit să se ajungă la o asemenea situație.

Episod șocant între doi bărbați de seamă din România. Ce și-au spus unul altuia e înfiorător.

Doi afaceriști celebri se amenință reciproc. Unul vrea să taie tendonul, celălalt să împuște

Simpaticul Serghei Mizil este și actor amator. Acum joacă în al șaselea lui film, iar imaginea din deschiderea articolului face parte din ultima realizare cinematografică. Plin de umor, ca de obicei, el a povestit un episod cu adevărat șocant, când s-a certat cu Giovanni Becali. Erau tineri, iar întâmplarea s-a petrecut în vremea lui Ceaușescu. Cei doi s-au amenințat reciproc în cel mai grav mod, dar totul s-a terminat mai bine decât ar fi sperat cineva. Nu doar că s-au împrietenit, dar de atunci nu s-au mai despărțit niciodată și se consideră frați.

„Ce-ai zice dacă te împușc în cap?”

„El, în cap de masă, eu, în cap de masă… Mulți fotbaliști, actori… Nu dăm nume pentru că o mare parte din ei spun acum că nu ne-au cunoscut. La un moment dat vine Giovanni și zice: «Ce zici dacă-ți tai tendonul». Două secunde. M-am dus în mașină, aveam Browning semi-automată. «Ce-ai zice dacă te împușc în cap?». Și a rămas mut el!

«Poți să tragi unde vreau eu?». «Da». «Hai la Pescăruș», care era restaurantul unde era și cârmaciul Nicolae și toți. Bam, bam, eu acolo. «Mă, să moară mama, ăsta trage oriunde»”, a povestit Serghei Mizil.

„Am fost toată viața cu ei, iar ei au fost toată viața lângă mine”

Atât de bine se înțeleg încât Serghei susține cu tărie că singurele persoane care niciodată nu l-au trădat sunt Giovanni și Victor Becali. Și asta pentru că au caracter.

„Singurii care nu m-au trădat în viața mea au fost Giovanni și Victor Becali. Am fost toată viața cu ei, iar ei au fost toată viața lângă mine. Indiferent, că am fost jos, că am fost arestați, că am fost infractori… Ăștia au fost oameni de caracter”, a mai spus Serghei Mizil.

Serghei și-a pierdut sora în octombrie anul trecut

La sfârșitul lunii octombrie 2020, Serghei Mizil a trecut prin cel mai greu moment al vieții, când sora sa a trecut la cele veșnice. „Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, acesta a fost mesajul dureros al afaceristului.

Sursă foto: instagram, fanatik