Doliu în cinematografie. Un actor de 44 de ani a fost răpus de boală

Doliu în cinematografie. Un actor de 44 de ani a fost răpus de boală
Încă un actor celebru a murit de cancer la vârsta de doar 44 de ani. A fost unul dintre idolii multor tineri și făcea furori în anii ’90.

Un actor celebru a murit. A fost răpus de boala secolului, cancerul. A fost unul dintre idolii multor tineri și făcea furori în anii ’90. 

Dustin Diamond a murit la vârsta de 44 ani

Un actor celebru a murit. Dustin Diamond s-a stins din viață la vârsta de 44 ani. Actorul se lupta de ceva vreme cu boala secolului, cancerul. A fost iubit în lumea întreagă de fanii serialului „Salvați de clopoțel”, unde a jucat rolul lui Screech, făcând furori în anii ‘90. 

Dustin Diamond se lupta cu o boală grea, și anume cancer pulmonar. După prima sa ședință de chimioterapie, s-a stins din viață. Aparent, în ultima săptămână starea sa de sănătate s-a agravat cel mai mult.

În urmă cu o lună de zile actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal, după ce a acuzat dureri în tot corpul. A fost internat într-un spital din Florida. Cu toate acestea, se pare ca boala a fost descoperită mult prea târziu pentru a se putea face ceva în privința salvării lui.

Dustin Diamond în „Salvați de clopoțel”

„Salvați de clopoțel” a captat atenția tinerilor de pretutindeni. Serialul spunea povestea unui grup de adolescenți, iar„Screech Powers” a fost unul dintre cele mai comice personaje din show. Sitcom-ul prezintă aventurile celor șase tineri, în perioada liceului. 

Zach Morris este tipul șarmant, dar care mereu intră în bucluc. A.C. Slater este sportivul arătos, Screech este tocilarul acela amuzant. Kelly este definiția clară pentru un adolescent de liceu, Lisa este cea ahtiată după modă, iar Jessie este genul de fată conștiincioasă care are numai 10 pe pe linie la școală. „Salvați de clopoțel” a rulat patru sezoane din 1989 până în 1993. A fost un serial de succes la nivel mondial.

Primele imagini din camera fetiței Ginei Pistol. Iată cum arată!