Primele imagini din camera fetiței Ginei Pistol. Iată cum arată!

Primele imagini din camera fetiței Ginei Pistol. Iată cum arată!
Gina Pistol mai are doar o lună până va naște, așa că se pregătește pentru ziua cea mare. Nu mai este mult până când prezentatoarea TV și Smiley vor deveni părinți. Trăiesc o minunată poveste de dragoste, bucurându-se peste măsură de fiecare moment.

Gina Pistol și Smiley sunt entuziasmați peste măsură, lucru care se poate observa din aparițiile lor publice și, de asemenea, postările făcute în mediul online. Vor avea o fetiță care va veni pe lume în curând, așa că se pregătesc cu tot ce se cuvine. Cum au amenajat camera fetiței.

Cum arată camera fetiței Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley au muncit intens în ultima vreme la amenajarea casei. De asemenea, ei au pregătit și camera bebelușei. Pentru că Gina își ține la curent comunitatea din mediul online, viitoarea mămică le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cum aranjează camera pentru fetița ei. Ea a postat pe rețelele sociale primele imagini din camera fetiței Ginei Pistol.

„Încet, încet începe să prindă formă camera. Doamne…câte emoții am! O să am o canapea aici, covorul…of Doamne!”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol are mari emoții 

După ce a făcut un mic tur virtual în camera fetiței, Gina Pistol s-a așezat să își tragă sufletul. Viitoarea mămică a mărturisit că are mari emoții pentru ce urmează să se întâmple. De asemenea, a spus că mai are câteva lucruri de rezolvat, și nu știe dacă are timp să le ducă pe toate la bun sfârșit, înainte să nască.

„M-am așezat puțin să îmi trag sufletul. Mamă, mamă sunt atât de fericită că am terminat așa. Mai avem cam 20% din treabă, cu renovatul casei și pus lucrurile la locul lor. Mai am de spălat hăinuțele și lucrurile fetiței. Mai am de semnat contractul cu spitalul privat în care o să nasc. Merg la ecografie, analize.

Mamă…mă apucă emoțiile. De abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă. Pe cuvântul meu. Realizez pe genul puțin panică așa… nu știu dacă am timp să le termin pe toate până nasc. Băi, cât de repede trece timpul. Incredibil!”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.