Gina Pistol a trecut la șmotru. Face multă treabă în casă să își mențină tonusul

Gina Pistol a trecut la șmotru. Face multă treabă în casă să își mențină tonusul
Pe Gina Pistol o știe toată lumea că este una dintre cele mai cochete vedete din showbiz-ul românesc. La fiecare apariție publică are grijă să arate impecabil din cap până în picioare. Nu a văzut-o nimeni, niciodată, cu manichiura nefăcută. Sarcina a schimbat-o mult. Dar și pregătirile dinaintea aducerii pe lume a fetiței ei și a lui Smiley.

Aflată în ultimele săptămâni de sarcină, Gina Pistol a trecut la șmotru. Face multă treabă în casă să își mențină tonusul. Mișcarea, se știe, e de ajutor oricărei femei însărcinate. Pe Gina o ajută să își mențină tonusul dar și să elimine apa, problemă cu care vedeta a dezvăluit mai de mult că se confruntă.

Ea a intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Practic toată casa lui Smiley este în șantier. Pe lângă faptul că vedetele care vor avea în curând primul lor copil, au avut de pregătit camera pentru fetiță, au decis că sunt binevenite și alte amenajări în casă. Astfel, bucătăria este renovată complet, la fel și dressing-ul. Informații despre toate acestea a dezvălui de-a lungul timpului Gina Pistol.

Gina Pistol a trecut la șmotru

Acum vedeta mărturisește că a rămas fără unghii. Mai exact fără manichiură. Cu toate pregătirile pe care trebuie să le supervizeze, și pe care le face nu am mai ajuns de mult timp la un salon. Mai mult decât atât, ea spune că este obsedată de curățenie, iar frecatul prin casă i-a afectat manichiura. Dezinhibată cum o știm, prezentatoarea însărcinată de la Chefi la cuțite a împărtășit cu fanii ei situația în care se află.

Gina Pistol a trecut la șmotru

Ea a distribuit o fotografie cu o manichiură impecabilă, alături de poza mâinilor iei. Toată lumea vede că unghiile Ginei au nevoie de o vizită urgentă la salon. „Unghiile din stânga puteau fi ale mele. Dar nu sunt. Pentru că eu sunt obsedată de curățenie”, a explicat vedeta.

În continuare Gina Pistol a avut vineri treabă cu o serie de cabluri. Cabluri de internet, cabluri electrice de la prelungitoare, toate încâlcite într-un morman imens. „Nici nu știu de unde să încep. Cum o scot eu la capăt? Să mai tai din ele, oare? Doamne ce e aici!”, a mai spus aceasta. De ajutor îi e motanul Gosha, care îi ține companie în tot ce face.

În tot acest timp, Smiley muncește și el pe brânci, ține dietă și se antrenează. Cântărețul dezvăluie periodic din noua lui alimentație. Ultima masă: smoothie cu banană și miere. El petrece mult timp în această perioadă în studioul de înregistrări.

Sursa foto: Instagram

Viral pe Internet. O englezoaică a găsit soluția unui ten perfect