Dolly Parton, veste uriașă pentru fani. Ce anunț a făcut celebra cântăreață

Dolly Parton, veste uriașă pentru fani. Ce anunț a făcut celebra cântăreață
La cei 74 de ani pe care îi are, Dolly Parton este mai activă ca niciodată. După ce anul acesta cântăreața a direcționat fonduri pentru descoperirea unui vaccin împotriva COVID-19, zilele trecute aceasta a venit cu alta veste mare, spre încântarea fanilor din toată lumea.

Cântăreața legendară are multe de așteptat cu nerăbdare în 2021. Nu numai că a ajutat la finanțarea cercetărilor pentru un vaccin împotriva coronavirusului, dar Dolly Parton, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit recent că își lansează propriul brand de frumusețe în primăvara anului viitor.

Deși detalii specifice despre brandul starului country încă nu au fost împărtășite, cântăreața va debuta cu siguranță cu lansarea unui parfum, care se va baza pe una dintre aromele ei semnătură. 

Impecabilă la 74 de ani 

La începutul acestei luni, Dolly a explicat cât de serioasă este față de aspectul ei: „Trebuie să fiu mereu gata”, i-a spus ea lui RuPaul pentru Marie Claire. „Trebuie să-mi mențin machiajul și să am părul făcut. De exemplu, când sunt în LA, dacă va fi un cutremur, trebuie să arăt impecabil. Trebuie să fiu pregătită pentru ambulanță în orice moment, dacă mă îmbolnăvesc sau ceva de genul acesta”, a adăugat ea. 

Aceasta a mai mărturisit de asemenea că se simte foarte bine și confortabil în propria piele, dar și că abia așteaptă lansarea în primăvara anului viitor: “Parfumul a jucat întotdeauna un rol major în viața mea. Îmi port propria combinație de parfumuri în fiecare zi „, a spus vedeta într-un comunicat. “Dezvoltarea propriului brand și parfum cu Edge Beauty a fost o experiență uimitoare, iar eu aștept cu nerăbdare să devin o mare parte a comunității parfumurilor”, a încheiat Dolly Parton.

Prin lansarea propriei linii de Beauty, cântăreața se va alătura altor vedete ce au mers pe calea antreprenoriatului în acest domeniu, cum ar fi Rihanna, Jennifer Lopez sau Selena Gomez și Lady GaGa. 

Doinița Oancea, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Trebuie să fie ceva ieșit din tipare ca să fiu impresionată”

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp