Donald Trump Jr. o ia pe urmele tatălui. A fost cenzurat pe rețelele sociale

Donald Trump Jr. o ia pe urmele tatălui. A fost cenzurat pe rețelele sociale
De fostul președinte al Americii se știe deja că a fost exclus de pe rețelele sociale pentru fake news. Acum însă și Donald Trump Jr. o ia pe urmele tatălui său.

Postările de pe internet ale lui Donald Trump sunt deja celebre. Fostul președinte al Americii a fost atenționat de nenumărate ori în trecut în ceea ce privește emiterea de informații false pe contul său de Twitter în special. Acum și Donald Trump Jr. O ia pe urmele tatălui său celebru. 

În cazul lui Trump senior, problema este veche. Totul a culminat cu pierderea alegerilor de anul trecut. Afaceristul s-a supărat și a acuzat fraudarea alegerilor. Ulterior, Trump a instigat la violență pe conturile sale, lucru care a dus la atacul de la Capitol. În cele din urmă, fostul președinte a fost dat afară definitiv de pe toate rețelele sociale. 

Donald Trump Jr. o ia pe urmele tatălui său. Are probleme pe Instagram 

Zilele trecute, Trump Jr. a împărtășit cu fanii o postare pe Instagram. Practic, în imagine apărea star-ul NBA LeBron James, căruia îi era atribuită o declarație pe care ar fi dat-o la un moment dat. „În punctul acesta, o fată nu mai poate nici măcar să-și înjunghie prietenii”, erau cuvintele atribuite marelui sportiv. Instagram a marcat repede poza juniorului Trump ca fiind „fake news”. 

Ulterior, fiul lui Trump a revenit și a explicat că în realitate poza era o glumă și a acuzat platforma Instagram că nu a realizat că totul era o parodie. Cu istoricul din familie în spate, nu e de mirare că Trump Junior e „pus la zid” pentru absolut orice zilele acestea. 

De la ce a pornit totul 

Afirmația atribuită lui LeBron are însă cu totul alte ramificații. Ma’Khia Bryant, o tânără americană de culoare din Ohio, a fost împușcată mortal de poliție în data de 20 aprilie. În acea zi, poliția a răspuns unui apel la 911, în legătură cu o înjunghiere.  Ajunsă la fața locului, poliția ar fi găsit-o pe tânără cu cuțitul în mână amenințând câteva persoane. Fata a refuzat să lase cuțitul jos și să se predea, astfel că unul dintre polițiști a împușcat-o mortal. 

La câteva zile distanță, LeBron James a postat pe Twitter un mesaj care spunea că „am obosit să văd oameni de culoare omorți de poliție”. Ulterior sportivul a șters mesajul, căci a realizat că instiga la ură și violență. Nu a fost vorba în niciun moment de vreo altă declarație, cu atât mai puțin de cea care s-a viralizat pe internet și care a fost dată mai departe inclusiv de Trump Jr. Bineînțeles că juniorul s-a scuzat spunând că era o parodie, însă platforma Instagram nu a fost deloc de acord, așa că l-a sancționat. 

Foto: Instagram

Alexandra Stan și-a luat gardă de corp. Fițe sau frică?