Dorian Popa a dezvăluit secretul. Cum a ajuns de la ”schijă” la mușchi

Dorian Popa a dezvăluit secretul. Cum a ajuns de la ”schijă” la mușchi
Întrebat de fani cum de arată atât de bine, Dorian Popa a dezvăluit secretul. A povestit cu lux de amănunte cum a ajuns de la ”schijă” la mușchi.

Dorian Popa și-a șocat fanii de pe Instagram săptămâna trecută, când a împărtășit o poză cu el de pe vremea când avea doar 16 ani. În imagine se putea observa un Dorian extrem de slab, ”schijă” cum a spus chiar el. Dorian Popa a dezvăluit secretul. Cum a ajuns de la ”schijă” la mușchi.

Dorian Popa a dezvăluit secretul

Foarte mulți internauți au fost curioși să afle cum a reușit Dorian să arate atât de bine, deși cândva acesta era un puști extrem de slab. Într-un video pe YouTube, artistul a povestit care este rirtualul lui. De asemenea, a spus cum a obținut masa musculară de care se bucură acum. 

Dorian Popa a dezvăluit secretul. Are arderile rapide, dar mănancă mult. 

În video, Dorian a explicat că are un organism ectomorf și că are anumite reguli când vine vorba de masa musculară. ”Nu este un secret că dacă Doamne Doamne v-a înzestrat genetic cu un organism de tip ectomorf (slăbește foarte repede și pune foarte greu), este clar că veți avea de muncit foarte mult pentru a putea obține masă musculară. Pentru a avea și densitate și volum. Și atunci dacă sunteți la vârste fragede, este o regulă pe care eu mi-am impus-o. Mâncați, mâncați, mâncați. Veți obține masă musculară. În sensul că vă veți împăna, cum se spune pe românește. Însă, metabolismul vostru având niște arderi extrem de rapide veți reuși totuși să ardeți o mare parte din grăsime. Ce este foarte important de știut este că trebuie să aveți multe mese pe zi și să nu mâncați neapărat până la refuz”, a declarat artistul. 

De asemenea, acesta a mai povestit că secretul constă în mese multe și dese, dar și în antrenamentele la sala de forță. ”Pentru un ectomorf care se și antrenează este nevoie de cel puțin 4 mese pe zi. Dacă mi-ați permite mie să vă recomand v-aș recomanda chiar 5-6 mese pe zi. Mare atenție, nu sunt nutriționist sau antrenor personal. Vă recomand ceea ce la mine a funcționat și ce am mai auzit eu sau citit. Ideea este să  aveți 5-6 mese cât se poate de bogate în proteină. Și să vă antrenați undeva la 3-4 antrenamente săptămânale. Astfel veți pune kilogramele în scurt timp. Mare grijă însă că pentru a putea mânca de 5-6 ori pe zi, va trebui să mâncați atunci când nu aveți neapărat apetit.”

Shake pentru energie. Rețeta lui Dorian 

Dorian Popa a dezvăluit secretul

Deși a recunoscut că în acest moment ține o oarecare dietă, Dorian a spus că secretul energiei lui constă într-un shake la care nu renunță dimineața. ”Trebuie să fie toate mesele bogate în proteină. Mai mult decât atât eu acum încerc să țin și un fel de dietă. Dar să am și un început de zi puternic. Am revenit la shake-ul clasic alcătuit din 3 sau 4 albușuri crude, (mare atenție, nu spradozați căci albușurile crude sunt extrem de toxice), amestec cu apa, însă puteți pune și lapte. În el mai puteți să puneți: caju, alune, goji, fructe de pădure.

Puteți de asemenea să puneți cu o seară înainte niște Chia în apă, pentru că așa trebuie ea pusă cu 12 ore înainte pentru a se umfla în apă. Un astfel de mic dejun vă va garanta startul de nutrienți pentru a nu fi neapărat leșinați”, a încheiat Dorian Popa. 

Foto: Instagram

Consumul de lapte cauzează acnee. Legătura dintre lapte și inflamația pielii este mai mult decât un mit