După ce s-a dovedit nu numai că i-a mințit pe polițiști, dar că și-a mințit frontal milioanele de fani, acum Dorian Popa își pune cenușă-n cap în încercarea de a-și mai spăla imaginea după ce s-a dovedit că era drogat la volan. Așa cum vă amintiți, zilele trecute, medicii de la INML au făcut publice rezultatele analizelor lui Dorian Popa din noaptea incidentului. Ei au dovedit că în data de 27 octombrie, când a fost oprit de polițiști, acesta era drogat cu canabis.
Știrea a fost devastatoare pentru imaginea vloggerul care, de ani de zile tună și fulgeră la adresa substanțelor interzise, menționând cât sunt de periculoase. Ba chiar are o serie întreagă de discursuri în care se jura că niciodată nu ar folosi așa ceva, pentru că ș-ar bate joc de Dumnezeu și de mama lui. Și, totuși, a fost prins că „hoțul strigă hoțul”, cum se spune. Ba chiar s-a afumat așa de bine că umbla în chiloți pe drumurile publice.
INML a stabilit că Dorian Popa a consumat canabis și nu a inhalat „accidental”
Vă mai amintiți, desigur, cum, în primă instanță, după ce a fost oprit de polițiști, testat cu aparatul drug test care a oferit un rezultat pozitiv la canabis, vloggerul Dorian Popa, 35 de ani, le-a spus oamenilor legii că venea de la o petrecere unde ar fi inhalat accidental fumul unui joint. Asta s-a întâmplat în data de 27 octombrie. Nu știm ce a crezut că va ieși la analize, dar a fost de acord cu prelevarea probelor biologice.
După ce INML a transmis că din analize a rezultat fără echivoc faptul că acesta consumase canabis, influencerul o dă la întors din nou: recunoaște că a consumat canabis, dar susține că acest lucru s-a întâmplat cu câteva zile înainte de a fi testat pozitiv. Asta după ce, cum spuneam, în repetate rânduri Dorian Popa s-a erijat în cel mai mare luptător împotriva consumului de droguri.
Dorian Popa recunoaște consumul de canabis. Urma să plece din țară cu șofer
„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.
Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile.
Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa. (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a spus Dorian Popa, într-un clip postat pe contul său de YouTube.
Câte zile de la consum THCul din canabis rămâne în corp
Cu această declarație vloggerul speră să își mai spele imaginea care, odată afectată, riscă să îl lase fără bani, odată ce ar putea pierde contracte de imagine.
Conform bibliografiei de specialitate, în cazul unei persoane care consumă canabis cel puțin o dată pe zi, THC-ul poate fi detectat între 14 până la 90 de zile de la consum. Dacă e vorba de un consumator moderat (care fumează de trei ori pe săptămână) THC poate fi detectabil de la cinci până la șapte zile. În cazul unei persoane care fumează o singură dată, substanța activă e depistabil una până la trei zile.
În acest context, Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că Dorian Popa ar trebui penalizat drastic pentru că a condus sub influența drogurilor. „Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook