Dormi cu șosete sau fără? Află ce dezvăluie acest lucru despre tine

Dormi cu șosete sau fără? Află ce dezvăluie acest lucru despre tine
Există două tipuri de oameni în lume: cei care poartă șosete la culcare și cei care preferă să doarmă desculți. Unora le este imposibil să doarmă dacă au picioarele goale, le este frig și trebuie să sară din pat în toiul nopții pentru a-și pune șosetele preferate. Alții experimentează exact opusul - li se pare foarte incomod să aibă șosete odată ce sunt în pat.

S-ar putea să credeți că, în ambele cazuri, acesta este doar un obicei dobândit, dar, de fapt, dezvăluie mai multe despre voi decât v-ați fi putut imagina. 

Purtători de șosete

Dacă porți șosete în pat, probabil că ești foarte sensibil la frig. Acest lucru poate fi legat de diferite aspecte fizice, inclusiv grosimea pielii și rata metabolică a corpului.

Persoanele cu un metabolism rapid se simt fierbinți și transpirați tot timpul, în timp ce cei cu un metabolism lent și o circulație sanguină slabă se simt mai reci decât ceilalți oameni.

Dar, deși a fi sensibil la frig este o afecțiune asociată cu caracteristicile tale fizice și biologice, are, de asemenea, mult de-a face cu percepția ta despre spațiu și temperatură. Astfel, două persoane cu caracteristici fizice foarte similare pot percepe climatul extern în moduri foarte diferite.

Persoanele care simt nevoia să doarmă cu șosetele pe ele caută de obicei să fie protejate. Dacă sunteți unul dintre ei, sunt șanse să adorați locurile confortabile și să căutați întotdeauna relații profunde și foarte intime cu ceilalți. Ești un fel de persoană sensibilă și nu te deranjează să-ți împărtășești spațiul personal. Îmbrățișările te fac fericit.

Dacă dormi desculț/ă

Dacă nu poți tolera ideea de a dormi cu șosetele în picioare și doar gândul la picioarele acoperite noaptea te face să te simți inconfortabil, probabil pentru că ai fie un metabolism mai rapid decât alții, fie o circulație sanguină bună. Aveți o predispoziție biologică pentru a păstra și a genera căldură și, prin urmare, nu simțiți nevoia să vă acoperiți picioarele.

Cu toate acestea, nu este doar fizic. A fi mai puțin sensibil la frig este legat și de modul în care interacționați cu ceilalți. Dacă dormi desculț, probabil că ești o persoană foarte independentă. Vă prețuiți foarte mult spațiul personal și intrați în contact cu ceilalți numai atunci când sunteți dispus să interacționați. 

Într-o relație aveți tendința de a lua un rol protector, sunteți cinstiți și sinceri și uneori provocatori, dar știți cum să aveți grijă de oamenii care înseamnă mult pentru voi.

Dar, desigur, nu contează dacă îți place sentimentul că ai picioarele calde și bine în șosete sau dacă te bucuri de libertatea de a fi desculț în pat. Ceea ce contează este că ai vise dulci și somn liniștit!

Știați? Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru

Recomandarile noastre