Două superbități, Miss naționale, sfidează toți bărbații în cel mai original mod

Două superbități, Miss naționale, sfidează toți bărbații în cel mai original mod
Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la un concurs internațional de frumusețe. Iar de atunci nimic nu le-a mai putut sta în cale. Ultima lor decizie a șocat pe toată lumea.

Cele două foste câștigătoare ale concursurilor de frumusețe au făcut anunțul pe Instagram. Ele s-au căsătorit. Fiecare e cea mai frumoasă femeie din țara ei, iar decizia supremă, pentru ambele, a fost că nu vor să audă de bărbați, ci să trăiască împreună.

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut în 2020, la concursul Miss Grand International din Thailanda, unde, fiecare, și-a reprezentat propria țară, respectiv  Argentina și Puerto Rico. Ele nu au câștigat concursul, însă s-au calificat în top 10. Pentru fanii lor, părea că au rămas prietene și au ținut legătura pe rețelele de socializare, după concurs. În realitate, tinerele superbe au început o relație.

Zilele trecute abia, cuplul a postat pe Instagram un clip video cu secvențe din timpul relației, inclusiv momentul cererii în căsătorie. „După ce am decis să păstrăm ascunsă relația noastră, am deschis ușile în ziua noastră specială”, au dezvăluit ele, în limba spaniolă, pe Instagram.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico: „Suntem binecuvântate”

Cele două Miss tocmai s-au căsătorit. Într-una dintre imagini, Mariana Varela și Fabiola Valentín apar în fața tribunalului din San Juan, Puerto Rico, unde pe data de  28 octombrie au primit certificatul de căsătorie.

Primele care le-au felicitat au fost alte tinere participante la concursurile de Miss. Printre ele a fost și Abena Akuaba, Miss Ghana, câștigătoarea concursului Miss Grand International 2020. „Vă mulțumim tuturor! Suntem foarte fericite și binecuvântate”, le-a răspuns Varela. Născută în Buenos Aires, Argentina. Mariana Varela are 26 de ani și 1,78 m înălțime. Soția sa, Fabiola Valentín, provine din Puerto Rico. Are doar 22 de ani și este cu un centimetru mai înaltă. Ele au obținut titluri importante în concursurile de frumusețe. Mariana a fost desemnată Miss Universe Argentina 2019, iar Fabiola, Miss Grand Puerto Rico 2020.

Sursa foto: Instagram