Două surprize majore în viața lui Pepe. Totul se va schimba pentru el

Două surprize majore în viața lui Pepe. Totul se va schimba pentru el
Fanii lui  Pepe sunt în al nouălea cer. La fel și artistul. Și iubita sa. Și fetițele lui se bucură. Surprizele majore din viața lui Pepe s-au aflat petrecut de curând, dar despre ultima s-a aflat abia acum.

Pepe începe anul în forță și cu zâmbetul pe buze. A semnat un contract important și, mai mult decât atât se pregătește de un nou statut. Artistul va fi prezentatorul noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, emisiune în care a participat, sezonul trecut, dar și în alți ani, în calitate de concurent.

Dar marea surpriză este că Pepe va fi tată a treia oară. Și acum înțelege toată lumea care-l dădea despărțit pe cântăreț de iubita sa, make-up artistul Yasmine Ody, de ce aceasta nu prea s-a arătat în ultimele luni. Artistul a trecut peste divorțul de Raluca Pastramă, și-a văzut de viață, iar acum este în culmea fericirii pentru că, după două fetițe minunate pe care le are cu a doua sa soție, va deveni în scurt timp tată de băiețel, scrie spynews.ro.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe pe scenă, în timpul unui concert.

Când se va naște băiatul lui Pepe

Conform sursei citate, Yasmine și Pepe nu mai au de așteptat mult până în momentul în care își vor strânge în brațe puiul. Tânără iubită a lui Pepe ar fi însărcinată în luna a șaptea.

Artistul este de-a dreptul debordant de fericire și s-a lăudat cu vestea cea mare prietenilor săi. Pe rețelele sociale însă, nici el, și nici iubita sa, nu au făcut nicio mențiune despre fericitul eveniment care va veni în curând. De altfel, Yasmine Ody a fost mereu extrem de retrasă în ceea ce privește expunerea publică. Ultima fotografie postată  e din 29 ianuarie când ea și Pepe au fost la schi, împreună.

Pepe are două fete cu Raluca  și va avea un băiat cu Yasmine

Din căsătoria cu Raluca Pastramă Pepe are două fetițe, pe Maria, în vârstă de 8 ani, și pe Rosa, în vârstă de 5 ani. Yasmine Ody urmează să fie mămică de băiat. Cei doi, Pepe și Yasmine, și-au dorit foarte mult să devință părinți, iar relația celor doi a avansat foarte rapid după ce au oficializat-o, a mai menționat sursa citată. Inclusiv în timpul divorțului, Pepe afirma că va voi să își refacă viața.

Pe de altă parte, Yasmine a fost integrată frumos în familia extinsă a lui Pepe și are o relație foarte bună cu fiicele lui. De altfel, toți patru au petrecut deja vacanțe și excursii împreună.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre