Două vedete internaționale au apelat la o mamă surogat pentru a avea copil

Două vedete internaționale au apelat la o mamă surogat pentru a avea copil
Folosirea mamelor surogat este încă destul de controversată, la nivel mondial. Deseori, familii în care femeia nu poate duce la bun sfârșit sarcina, sunt dispuse să plătească alte femei pentru a face acest lucru. Și două vedete de peste ocean au decis să facă acest lucru.

Celebra actriţă indiană Priyanka Chopra şi soţul ei, cântăreţul american Nick Jonas, au anunţat printr-o postare pe Instagram că au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat, relatează dpa.

Cei doi s-au căsătorit în India în decembrie 2018. La momentul respectiv au fost organizate două ceremonii: una tradițională hindusă și una creștină. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil, însă în ani care s-au scurs de la întemeierea familiei lor, acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. Prin urmare,  vedetele au apelat  la o mamă surogat. Mai mult, nu au făcut un secret din asta.

Milioane de oameni s-au bucurat de mesajul actriței

Cuplul a anunţat naşterea primului lor copil prin intermediul unui mesaj în mediul online. „Suntem încântaţi să confirmăm că am devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timpul acestei perioade speciale în care ne vom concentra asupra familiei noastre. Vă mulţumim foarte mult”, au scris Priyanka Chopra, în vârstă de 39 de ani, şi Nick Jonas, în vârstă de 29 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Priyanka Chopra are o frumoasă viață de familie și trei câini

Cazul Priyankăi Chopra şi al soțului ei, Nick Jonas, nu e singular. Și alte vedete au apelat la astfel de aranjamente. Odată lansată venirea pe lume a  copilului, numeroase celebrităţi au adresat mesaje de felicitare cuplului, între care cântăreţul Joe Jonas şi actriţa Karen Gillan.

Priyanka Chopra a devenit cunoscută după ce a câştigat concursul Miss World în 2000. Ea a declarat recent într-un interviu pentru publicaţia Vanity Fair că îşi doreşte enorm de  mult un copil cu Nick Jonas. „Este o mare dorinţă a noastră pentru viitor. Cu voia lui Dumnezeu, când se întâmplă, se întâmplă”, a spus actriţa indiană.

Acum, visul actriţei care se bucură de un succes imens atât la Bollywood cât şi la Hollywood, s-a împlinit. Mai mult, Priyanka Chopra a fost numită ambasador al schimbării pozitive de către British Fashion Council în 2020, iar anul trecut şi-a lansat o carte de memorii – „Unfinished”. Din perioada lockdown-ului impus din cauza pandemiei de COVID-19, perechea s-a mutat în noua lor casă din Los Angeles.

Sursa foto: Instagram