Logodnicul lui Demi Lovato îi scrie Selenei Gomez

Cuplul, care și-a anunțat logodna în iulie, după doar patru luni împreună, s-a confruntat de la începutul acestei luni cu primele probleme. Bârfele care circulă pe rețelele de socializare spun că Max Ehrich, în vârstă de 29 de ani, a trimis „mesaje însetate” fostei prietene a logodnicei sale, Selena Gomez.

„A fost o decizie grea, dar Demi și Max au decis să meargă pe căi separate pentru a se concentra asupra carierei. Ei s-au respectat, se iubesc unul pe celălalt și vor prețui întotdeauna timpul petrecut împreună”, a declarat un prieten al celor doi.

S-a zvonit că Demi a simțit îngrijorări tot mai mari cu privire la Max și a început să creadă că acesta a cerut „atenție”, după ce a ignorat „multe steaguri roșii”.

„Nu știa cine este cu adevărat Max și nu credea că are intenții bune … Erau multe semne pe care le ignora și a încercat să închidă ochii. Ea nu are încredere în el și crede că este incomplet … Simte că el încercat să atragă atenția. Lucrurile au început să meargă prost atunci când a spus că zboară la Atlanta în interes de serviciu. Se certau mult și Demi nu voia ca el să plece fără ea … A existat o mare tensiune și Demi l-a părăsit”, spun mai multe surse.

Demi Lovato este „tulburată” de despărțire

„Îl iubea cu adevărat și își dorea să funcționeze. Demi este foarte supărată și tulburată din cauza asta”, povestește o prietenă a cântăreței.

Câteva ore după ce a apărut știrea pe internet, artista a postat pe Instagram Story un videoclip în care apare fără inelul ei de logodnă.

În postare, Demi a pozat în oglinda ei din baie și a mărit imaginea pe textul scris pe tricoul pe care îl purta. Mesajul inscripționat pe bluza cântăreței sugera că preferă compania animalelor: „câini în locul oamenilor”.

Max a distribuit, de asemenea, o serie de postări pe pagina sa de Instagram, inclusiv una care spunea „Isus te iubește”, cu comentariile dezactivate.De asemenea, el a publicat o altă imagine a unui grafic care spunea „anti-bullying”, alături de care a scris „Fii bun cu ceilalți” și „Dumnezeu să binecuvânteze”.

Au petrecut carantina împreună și s-au logodit pe plajă

Demi și Max au avut o poveste romantică din luna martie, chiar înainte de începerea pandemiei de coronavirus.

Unele surse au dezvăluit mai târziu că cei doi au decis să se auto-izoleze împreună în casa lui Demi Lovato. Cântăreața și fostul actor au început rapid să se laude cu dragostea lor pe social media.

Ei și-au anunțat logodna în iulie, alături de o ședință foto pe plajă. Vedeta le-a arătat fanilor de pe Instagram inelul său strălucitor cu diamante.

Sursă foto: Instagram

Victor Slav dă statul în judecată. S-a drogat sau nu s-a drogat?

Sharon Stone povestește: Cel mai bine m-a sărutat în filme Robert De Niro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp