Drake s-a tuns ca Justin Bieber și fanii au râs copios. Cum arată rapperul acum

Drake s-a tuns ca Justin Bieber și fanii au râs copios. Cum arată rapperul acum
Fanii lui Drake au reacționat după ce artistul și-a expus public noua lui coafură, inspirată de Justin Bieber.

Drake a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care le arăta fanilor noul look. Rapperul a descris imaginea cu textul: „Big #Mood”. Pentru că a avut o tunsoare mult mai scurtă pentru atât de mult timp, fanii nedumeriți s-au grăbit să comenteze postarea.

Tunsoarea lui Drake, real sau photoshop

În timp ce unii credeau că aspectul este real, alții nu erau atât de siguri și susțineau că trebuie să fie photoshop.

„Poate cineva să-mi spună că nu este părul adevărat al lui Drake înainte să-mi pierd mințile”, „Părul lui Drake este wow, voi, băieții, sunteți buni”, „Cine încearcă să îmi facă o inimă în păr ca cea a lui Drake?”, „Cred că ai editat imaginea cu photoshop, ăsta nu e părul tău”, „Drake a luat-o razna? Sau mi se pare mie?”, au spus fanii lui Drake.

La fel ca mulți dintre noi, când ne răzgândim cu privire la o fotografie pe care o încărcăm, Drake a șters postarea la scurt timp după ce a distribuit-o. Dar se pare că a fost prea târziu, deoarece imaginea circula deja online pe alte platforme.

Colecția lui Drake cu Nike

Cântărețul a lansat de curând o colecție de articole vestimentare, în colaborare cu Nike. Colecția se numește Lover Boy și a apărut în videoclipul piesei „Laugh Now Cry Later”. Include o gamă de hanorace, tricouri, geci și accesorii.

Colecția, care a fost lansată pe site-ul lui Drake, include jachete puffer brodate cu o inimă în nuanțe de roz pal și negru, precum și un tricou cu un poem scris de Drake și o fotografie a modelelor gemene afro-suedeze care au servit de mult timp ca muzele sale, Elizabeth și Victoria Lejonhjärta. Există, de asemenea, un nou logo care comemorează albumul Certified Lover Boy, cu o monogramă a literelor titlului și un trandafir roșu.

Întreaga colecție are simboluri personale de la Drake și de la echipa sa creativă, dar cel mai intim element al grupului este cu siguranță designul pălăriei. Șapca albă de baseball din colecția Lover Boy prezintă un swoosh Nike în față, sigla Lover Boy certificată pe partea din spate și o imprimare a unui sărut roșu aprins pe margine. Acest lucru a fost inspirat de un semn real de sărut pe care Drake l-a descoperit odată pe una din propriile șepci Nike.

Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams au devenit virale

Recomandarile noastre