Drama teribilă prin care a trecut Smiley când se afla în SUA. Piesa pe care au fredonat-o toți românii e despre tragicul eveniment

Drama teribilă prin care a trecut Smiley când se afla în SUA. Piesa pe care au fredonat-o toți românii e despre tragicul eveniment
Este unul dintre artiștii de top din România, dar puțină lumea știe drama trăită în urmă cu cinci ani. Îndrăgitul Smiley a mărturisit momentele cumplite prin care a trecut.

Este vorba despre tatăl lui Smiley, care a suferit un accident vascular cerebral. Foarte apropiat de părinții săi, artistul a povestit că experiența a fost foarte dureroasă deoarece nu se afla în țară, pentru a fi aproape de tatăl său, Ion Maria.

„Eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună’, a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

S-a refugiat în dormitor și a plâns

Momentul a fost unul foarte dificil, iar Smiley a recunoscut că a plâns foarte mult. S-a refugiat în dormitor și să plângă pentru că nu putea fi acasă, alături de familie în acele momente grele. În acele clipe de suferință a simțit că trebuie să scrie, să compună. Asta a și făcut, astfel că pe urma acestei suferințe a scos o piesă dedicată părinților săi, care o vremea fost printre peferatele românilor.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: „Scrie, scrie, scrie!’. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„Am fost tot timpul apropiat de ai mei”

Un artist complet, iubit de milioane de români, Smiley a ales ca viața sa personală să fie ținută departe de lumina reflectoarelor. Despre părinții săi nu se știe mare lucru. Interpretul a povestit că tatăl său a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale, după care a ocupat postul de director la o fabrică de pâine din Cernica. Ioana Maria, mama artistului, este contabilă. În tinerețe a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești, iar mai târziu, când Smiley a intrat în lumea muzicii, ea a început să se ocupe de studioul fiului ei, dar și de casa de discuri HaHaHa Production.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formatia Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fară să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei’, declara Smiley.

Foto: Instagram