Drama unei milionare celebre: „Mi-au declarat copilul viu abia după trei zile”. Mărturisiri înfiorătoare dintr-o maternitate românească

Drama unei milionare celebre: „Mi-au declarat copilul viu abia după trei zile”. Mărturisiri înfiorătoare dintr-o maternitate românească
Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette, este, în deplinătatea sensului, o femeie de succes. Afacerista de la „Imperiul Leilor” are însă în spate o viață care nu a fost lipsită deloc de probleme. Iar acestea au fost cu adevărat copleșitoare.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acesta a povestit  prin ce tragedie a trecut atunci când a născut. Fiul ei a fost declarat viu abia la trei zile după naștere. Acum în vârstă de 18 ani, Adi, fiul Cristinei Bâtlan, a venit pe lume înainte de termen, la numai 5 luni și jumătate de sarcină. S-a născut cu numeroase probleme de sănătate. A trebuit operat de urgență. Dar cel mai greu a fost că micuțul a fost declarat viu, abia după trei zile.

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette și-a deschis sufletul și a povestit totul. „Roberto a stat cu mine zi lumină în spital timp de două luni. Mi-a spus: dacă acest copil are gena mea și a ta nu are cum să moară, el trăiește. Medicii i-au spus că nu are nicio șansă. Au vrut să-l arunce la gunoi. Nu voiau să-l bage în incubator, au declarat că am avortat. Am externare din spital cu avort și Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator.

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#musette#maruta#catalinmaruta#acasalamaruta#cristinabatlan#pantofi ♬ TRISTE MUSIC – CARDI-P

Copilul a fost declarat viu după trei zile pentru că șansa lui era infimă. L-am văzut după trei zile, când râdea. Era foarte, foarte mic. Îl hrăneau prin vene. Copilul s-a născut la 5 luni jumătate, la minus 3 luni. L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de  operație am contactat peste 90 de doctori. Azi, e un om super, are imunitate la tot, are o minte briliantă”, a mărturisit Cristina Bâtlan la podcast-ul lui Mărută.

Cristina a mers la nunta fostului soț

Roberto Bâtlan e fostul partener al Cristinei. Cel cu care, în 1995, a început brandul devenit acum celebru și cu boutique-uri în marile capitale ale modei. Cei doi au ajuns să divorțeze după ce Cristina a aflat că soțul ei avea o relație extraconjugală ce dura de cinci ani. A trecut cu brio peste șoc.  S-a dus până și la nunta fostului partener, la scurt timp de la divorțul lor. Invitată în podcast, Cristina Bâtlan, a povestit despre momentul când a aflat că este înșelată de către Roberto, după o căsnicie de 26 de ani.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Deci nu aș fi crezut. Și ce e asta? Un ego foarte mare al meu. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam.

Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt”, a mărturisit femeia de afaceri.

Căsnicie de 26 de ani, ruinată cu o amantă

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani . Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. La un moment dat, dezvoltarea oamenilor se modifică. Mi s-a părut că viața mea de business e una foarte importantă pentru noi, suntem o echipă. Să stai 26 de ani în fiecare zi cu un om, problemele de acasă le ai și la birou. (…)

În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai spus Cristina Bâtlan, în podcastul lui Cătălin Măruță.