Dua Lipa adoptă combinația sezonului. Inspirați-vă din ținuta ei pentru a fi în trend

Dua Lipa adoptă combinația sezonului. Inspirați-vă din ținuta ei pentru a fi în trend
Este suficient să aruncați o privire pe feed-ul Instagram al Dua Lipa și veți vedea că ea cultivă mereu look-uri de ultimă oră. Cântăreața în vârstă de 27 de ani se inspiră din multe lucruri și jură pe ultimele tendințe în materie de modă.

Vara a fost terenul de joacă preferat de Dua Lipa în materie de modă, scrie Vogue.fr. Nu una, ci două tendințe în materie de modă au fost adoptate de Dua Lipa în cele mai recente postări de pe Instagram. Pe de o parte, micro-fusta, adusă la zi de Miu Miu în această vară, pe care cântăreața a ales-o în albastru și paiete și semnată Casablanca.

Pe de altă parte, o pereche de cizme cowboy cu toc, modele venite direct din Texas, care sunt suficiente pentru a sublima o întreagă siluetă. Vedeta britanică a combinat acest lucru cu o piesă streetwear de ultimă generație: un hanorac cu glugă cu o tiară și numele Carrie, cu referire la opera lui Stephen King. Un mix de tendințe și stiluri care funcționează și ne inspiră pentru toamnă.

Cizmele cowboy, preferate de Dua Lipa dar și de alte vedete

Cizmele cowboy sunt noua piesă esențială pentru orice ținută în trend a sezonului. Vedete precum Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner și multe altele au fost surprinse purtând această piesă vestimentară originală. Cizmele cowboy aduc originalitate outfit-ului sunt și accesibile. Vedetele enumerate și-au inclus în garderobă un anume model, la care oricine are acces imediat.

Modelul ales, de la Mango, cunoscutul retailer. Prețul: sub 150 de lei. Conform Vogue, pe măsură ce tendința boho revine mai mult ca oricând în prim-planul scenei modei (cu Kate Moss ca simbol suprem al stilului), casele de modă, de la Chloé la Missoni și până la Diesel, s-au ocupat să încorporeze cizme cowboy în colecțiile lor de toamnă / iarnă 2022-2023. Dacă există o piesă versatilă care aduce cantitatea potrivită de cool în look-ul tău, aceasta este o pereche de cizme de cowboy pe care o poți purta și pe pământul festivalurilor, și pe asfaltul orașului, ca și Emily Ratajkowski.

Sursa foto: Instagram