Kendall Jenner face 8 cumpărături în această toamnă. Urmați-i exemplul pentru o garderobă la modă

Kendall Jenner face 8 cumpărături în această toamnă. Urmați-i exemplul pentru o garderobă la modă
Când calendarul spune că este toamnă, dar vremea pare mai degrabă de vară, poate fi greu să îți dai seama exact ce să porți. Dar dacă există o persoană care pare să aibă răspunsurile la orice problemă vestimentară, aceasta este Kendall Jenner.

Fie că face comisioane în soarele torid al Californiei sau joacă rolul de cea mai bine îmbrăcată invitată la o nuntă, ținutele lui Kendall Jenner sunt o sursă constantă de inspirație vestimentară cool fără efort. Reporterii Vogue au profitat de întâlnirea cu ea pentru a afla ce se află pe lista ei de cumpărături în această toamnă.

Pe listă, veți găsi poșete demne de o investiție care nu se vor demoda niciodată, cum ar fi geanta cu mâner de sus Lotus de la Khaite, care schimbă forma, și geanta N/S Park tote de la The Row. În plus, ea a menționat puloverele tricotate de bunicuță și mocasinii clasici, tot de la The Row. „Întotdeauna mi-au plăcut mocasinii, iar acesta este unul dintre noile mele modele preferate pentru toamnă”, spune ea pentru Vogue.

Vedeți mai jos toate articolele esențiale de toamnă pe care mizează Kendall Jenner și nu veți da greș cu ținuta relaxată și șic din această toamnă.

Cele 8 piese cheie pe care le cumpără toamna aceasta Kendall Jenner

1.Cardiganul bunicii – toamna este întotdeauna vorba despre pulovere confortabile. Alegeți unul din garderoba bunicii, colorat, moale și șic. Brandurile oferă toate astfel de pulovere, care pot ține loc și de jachete.

2.Pantoful inteligent. Așa numește Kendall mocasinii. „Întotdeauna mi-au plăcut mocasinii”, spune vedeta. Încercați să îi asortați cu jeans, dar și cu rochii lungi, relaxate.

3.Un sutien fără cupe cu balene metalice. Toamna parcă mai mult ca oricând accentul e pus pe simplitate și naturalețe. Lăsați, ca și Kendall Jenner deoparte sutienele structurate cu push up, pernițe și balene metalice și optați pentru unele mai apropiate de forma bustierelor de sport, realizate exclusiv din textil.

4.Geanta sculpturală. „Cred că o geantă completează cu adevărat un look, așa că îmi doresc mereu forme și tonuri speciale”, explică vedeta. În acest domeniu, gențile sunt disponibile în forme diferite la toate brandurile. O geantă din piele va rezista mai mult și rămâne la fel de valoroasă, dacă plătiți pe ea o suma mai consistentă de bani. Ceea ce e de reținut e că forma e inedită.

5.Cremă hidratantă și protectivă. Pentru activitățile în aer liber, dar și pentru o zi leneșă, petrecută în casă, fața trebuie hidratată și protejată de razele UV. Alegeți o cremă lejeră, cu factor mare de protecție.

6.Sacul elegant. O geantă mare, voluminoasă, cu curele subțiri, dă mereu eleganță unei ținute. Plus că e suficient de încăpător pentru orice aveți nevoie.

7.Pantof transparent cu toc. „Toată lumea are nevoie de pantoful negru perfect, iar mie îmi place acest pantof din PVC transparent din față, pentru că dispare pur și simplu și devine totul despre un picior lung”, spune vedeta.

8.O sticlă de tequilla. Asta pentru când ești invitată la o petrecere. Kandall Jenner nu ratează petrecerile și duce mereu ceva de băut.