Duelul cumnatelor. Kate și Meghan și-au încordat mușchii sub ținutele de doliu. Care a fost mai elegantă?

Duelul cumnatelor. Kate și Meghan și-au încordat mușchii sub ținutele de doliu. Care a fost mai elegantă?
Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a însemnat, pe lângă momentul emoționant și trist, și o întreagă discuție despre cum s-au îmbrăcat cei care au venit să îi aducă un ultim omagiu suveranei. Cum era de așteptat, look-urile cumnatelor Meghan Markle și Kate Middleton au fost atent comparate. Care credeți că a fost mai elegantă?

Ambele impecabile, Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales și-au lăsat amprenta pe ținutele lor, și au oferit privitorilor o adevărată lecție de stil. Corect consiliate, ambele au îmbrăcat haine de la designeri britanici.

Kate Middleton a fost numită drept „definiția eleganței regale”, în presa străină, scrie Elle.com. Ea a purtat un ansamblu complet negru, potrivit pentru această ocazie solemnă, accesorizat cu bijuterii delicate din perle, care erau preferate de regină și simbolizau lacrimile în epoca victoriană: un colier și cercei. Este vorba de același colier pe care l-a purtat la înmormântarea prințului Philip anul trecut, colierul de perle japoneze al reginei, care constă din patru șiruri unite de o închizătoare cu diamante.

Cerceii delicați Baroque Pearl Earring Drops sunt preferații familiei regale, creați de bijutierul britanic Annoushka Ducas, și onorează tradiția femeilor regale de a purta perle în timpul doliului. Regina însăși a fost o adeptă a tradiției și a fost adesea fotografiată purtând bijuterii cu perle și broșe la înmormântări importante, inclusiv la cea a prințului Philip din 2021, conform Nowtolove.com.

Kate Middleton s-a îmbrăcat „clasic” de la Alexander McQueen, cu o rochie care nu era nouă

Kate Middleton a purtat o rochie neagră de palton de la Alexander McQueen, pe care o deține și în culoarea albă, și pe care a mai purtat-o anterior la summitul G7 de anul trecut din Cornwall, Anglia.

Pentru rochie, Kate a optat pentru croiala ei în A, cu un corset în stil blazer în partea de sus și mâneci lungi. A purtat, de asemenea, dresuri negre, o pălărie cu un voal delicat din plasă.

Prințesa de Wales a sosit la Catedrală însoțită de doi dintre copiii săi, care au avansat acum în linia succesiunii la tron pe locurile 2 și 3. Mica Charlotte a fost copia fidelă a mamei sale, ca ținută, exceptând, desigur, perlele și tocurile Gianvito Rossi.

Meghan Markle a optat pentru Stella McCartney. Mai are una în altă culoare

Meghan Markle a făcut și ea o aparție de excepție. Ea a sosit purtând o rochie neagră cu capă de Stella McCartney, aceeași care i-a creat și rochia pe care a purtat-o la recepția de nuntă. Mai are în garderobă o rochie – capă similară, în culoare albastru marin, oe care a purtat-o cu alte ocazii.

Markle a purtat, de asemenea, o pălărie Stephen Jones cu boruri largi. Se înțelege că cerceii ei de perle au fost un cadou din partea reginei pentru prima aniversare de cuplu după ce Markle s-a căsătorit cu prințul Harry în 2018. Ducesa de Cambridge a purtat de asemenea dressuri negre și o pereche de stiletto foarte eleganți.

Sursa foto: Instagram