După 12 ani i s-a făcut dreptate regretatului Toni Tecuceanu. Fratele actorului, declarație copleșitoare

După 12 ani i s-a făcut dreptate regretatului Toni Tecuceanu. Fratele actorului, declarație copleșitoare
Actorul Toni Tecuceanu a murit în 2010, la spitalul „Matei Balş“ în urma unor complicaţii cauzate de gripa nouă. Familia a intentat un proces, în presa vremii vorbindu-se despre un „dosar medical controversat“ și despre „întorsătura şocantă a cazului“. La vremea respectivă, decesul său i-a determinat pe mulți români să se vaccineze.

Mulți vi-l amintiți de la „Cronica Cârcotașilor”. Îl imita perfect pe Adrian Năstase. Era un ins vesel, credincios, atent, gurmand şi care iubea muzica aromână. Există o poveste simpatică despre cum a ajuns Toni Tecuceanu la „Cronică”. De la Adrian Năstase i se trage. Cunoscutul actor a susținut un interviu telefonic şi toată lumea a crezut că este adevăratul politician.

Cum s-a angajat Toni Tecuceanu la Prima TV

„Pe Toni l-am cunoscut la insistenţele lui Dezbrăcatu’, care îmi vorbea neîncetat despre el. Într-o dimineaţă făcem matinalul de la un patinoar, la Piaţa Unirii. Era în toiul scandalului cu Mătuşa Tamara. Îl sun pe Dezbrăcatu’ şi îl rog să îmi dea numărul de telefon al amicului său. În tot acest timp anunţam pe post un interviu exploziv cu Adrian Năstase. Dupa trei ore am intrat în direct cu Toni, care îl imita aşa de bine că toţi au crezut că interviul e real. La final i-am adresat o întrebare:

«Da’ maşina tot cu tracţiune spate o aveţi?» Abia atunci s-a prins lumea că era o făcătură! Imediat după interviu am primit un telefon de la Cristi Burci (patronul Prima TV – n.red.), care a ascultat tot programul! «Băi sunteţi nebuni? Din cauza voastră am pierdut avionul! Eu chiar am crezut că interviul e real!»  Aşa a ajuns Toni la «Cronica Cârcotaşilor». Restul e istorie!“, a povestit, pentru Adevărul, în 2016, Şerban Huidu.

Familia actorului, hărțuită de recuperatori

Moartea celebrului actor a șocat o țară întreagă și a adus lacrimi în ochii multora. Familia însă a dus greul. Dincolo de moarta sa controversată, au urmat și alte probleme. Rudele lui Toni Tecuceanu s-au trezit că sunt puși să achite bani datorați de acesta, în ciuda faptului că exista o asigurare de viață care acoperea  împrumutul luat de la o bancă.

Ani de zile fratele actorului a fost hărțuit de firma de recuperare a creanțelor care preluase dosarul. În 2016,  a fost la un pas se executarea silită. Dar acesta nu s-a lăsat și a cerut drepatte în instanță. Azi abia s-a făcut dreptate pentru Toni Tecuceanu.

Abia după 12 ani s-a făcut dreptate în cazul lui Toni Tecuceanu

„Bravo, frate drag! Azi, din veșnicie, cu voia Domnului, ai obținut o victorie în fața acestei lumi ticăloase. În vara anului 2010, reprezentanții unei bănci cunoscute, care a venit aici de pe malul Bosforului, au sunat să ceară niște bani datorați de Toni. Le-am explicat că fratele meu murise și că pot recupera banii din asigurarea de viață (știam, din surse sigure, că există un astfel de act). Mi-au spus că nu are așa ceva. Evident, era o minciună! Hotărât să nu dau niciun pas înapoi, le-am cerut contractul (eu nu îl aveam). Ca să mi-l dea, cei la bancă au solicitat la schimb o copie a actului de moștenitor.

Nu m-am dus pe fentă și i-am lăsat să acționeze după bunul plac. Drăguții de la bancă au angajat o firmă de recuperări creanțe. Nici acea firmă nu a reușit să îl convingă pe Toni să achite datoria (da, lui îi solicitau banii în scris). În 2016, a intrat pe fir un executor judecătoresc. Azi, instanța a decis că Toni Tecuceanu nu datorează nimic și a trimis banca să-și ia banii din ASIGURAREA DE VIAȚĂ. Salut, România! Te iubesc, Toni!”, a anunțat fratele regretatului actor.