O gripă rebelă l-a doborât pe uriașul Toni Tecuceanu. Actorul avea 38 de ani

O gripă rebelă l-a doborât pe uriașul Toni Tecuceanu. Actorul avea 38 de ani
Încă mai sunt oameni care nu cred în viruși? Iată că simpaticul actor Toni Tecuceanu a fost doborât de o gripă rebelă, la doar 38 de ani. Românii nu l-au uitat pe uriașul care îi făcea să râdă în hohote.

Actorul Toni Tecuceanu a fost membru al emisiunii de divertisment ”Cronica cârcotașilor”, de la Prima TV. Imita cu talent personajele vremii, precum Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali și Cristian Tânțăreanu. În Ajunul Crăciunului 2009, Toni Tecuceanu a ajuns în stare gravă la spital, iar pe 5 ianuarie 2010 a venit vestea cea tristă.

O gripă rebelă l-a doborât pe uriașul Toni Tecuceanu

Românii se amuzau teribil când apărea Toni Tecuceanu la televizor. Obișnuia să joace cu mult umor personaje politice cunoscute ale vremii.

Vestea că uriașul actor a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009 a venit ca un trăsnet pentru că atunci era isteria gripei porcine. Starea lui Toni Tecuceanu s-a agravat subit, iar a doua zi a fost necesară intubarea lui.

Mult timp am crezut că a fost victimă a gripei porcine. Dispariția fulgerătoare a actorului Toni Tecuceanu a șocat opinia publică. Moartea lui a determinat mulți români să se vaccineze.

Familia nu a crezut că Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine

Actorul a murit la data de 5 ianuarie 2010, dar familia nu a crezut nici o clipă că Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal.

Când spitalul a refuzat să facă asta, familia a dat spitalul în judecată, în același timp acuzând conducerea de aici că a dezvăluit diagnosticul pacientului fără acordul familiei.

Fratele actorului a declarat atunci că decesul fratelui său a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva gripei porcine. Rudele actorului au apelat la specialiști din străinătate care au făcut o expertiză a  actelor medicale ale actorului. Aceștia ar fi stabilit că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină.

Toni Tecuceanu a avut o statură impozantă și  era tânăr, doar 38 de ani. A jucat pe scene încă din timpul studenției și s-a remarcat imediat datorită manierei hazli în care aborda subiectele.


Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO

Recomandarile noastre