După ce a acceptat să-i bea sângele, Megan Fox a fost cerută în căsătorie. Inelul e cum nu s-a mai văzut. Video

După ce a acceptat să-i bea sângele, Megan Fox a fost cerută în căsătorie. Inelul e cum nu s-a mai văzut. Video
Anul începe cu vești bune în lumea showbizului. Unele vedete s-au împăcat, altele fac pasul hotărâtor spre o nouă viață.

Actrița și modelul american Megan Fox a spus marele „Da”. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, cântărețul Machine Gun Kelly, cu care iese din 2020. Cei doi fac deliciul presei mondene cu aparițiile lor dezinhibate. De data aceasta, rapperul a decis să șocheze fanii. El a prezentat inelul de logodnă, dar și povestea lui.

„Da, în această viață și în fiecare viață” 💍 Sub aceleași ramuri sub care ne-am îndrăgostit am adus-o înapoi, să o rog să se căsătorească cu mine. Știu că tradiția este să dai un inel cu o piatră, dar l-am proiectat împreună cu Stephen Webster să fie două: smaraldul (piatra ei de naștere) și diamantul (piatra mea de naștere) așezate pe două benzi magnetice de spini care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând inima deosebită care reprezintă iubirea noastră. 11-1-2022 ✨”, a scris artistul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Machine Gun Kelly a postat un video cu iubita sa purtând inelul acceptat.

Ritualul secret a implicat sânge

Megan Fox a împărtășit și ea câteva momente emoționante într-un video. „În iulie 2020, ne-am așezat sub acest banyan. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Inconștienți față de munca și sacrificiile pe care le-ar cere relația de la noi, dar beți de iubire. Și karma.

Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am străbătut iadul împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată că e posibil, m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în fiecare viață înainte de aceasta și ca în fiecare viață care o va urma, am spus da.

… Și apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a mărturisit actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)