După ce a fost la preot, Anamaria Prodan a mai făcut un pas în strategia de a-și recâștiga soțul. E fantastică!

După ce a fost la preot, Anamaria Prodan a mai făcut un pas în strategia de a-și recâștiga soțul. E fantastică!
Anamaria Prodan are mare grijă de silueta ei și face tot ce poate ca să arate perfect. Ce imagine a postat sexy impresara.

Fotografia postată pe rețeaua de socializare de Anamaria Prodan i-a lăsat pe internauți fără cuvinte. Ce a mai făcut soția lui Laurențiu Reghecampf, în plin scandal mediatic cu divorțul și amantele și după ce a fost la părintele Ciprian Grădianaru ca să-și găsească liniștea, veți afla imediat.

Despre păritele Ciprian v-am scris că slujește în buricul Capitalei, vizavi de Hotelul Marriott, la o biserică mică din lemn, situată la o aruncătură de băț de Catedrala Neamului. La părintele Ciprian nu a apelat doar Anamaria Prodan, ci multe vedete din România, cunoscut fiind darul acestuia de a face previziuni, dar și pentru că rugăciunile spuse de el au rolul de a alunga necuratul.

Anamaria Prodan știe să dea cu pumnul. Se pregătește pentru ceva

Are grijă să arate mereu ca scoasă din cutie, iar trupul ei este perfect. Anamaria Prodan a postat recent o fotografie în care apare la sala de box. Sexy impresara și-a pus mănușile și le-a demonstrat tuturor cum se întreține. Așa cum era de așteptat, imaginea a strâns mii de aprecieri în scurt timp.

A avut sau nu o relație cu Dan Alexa?

În ultima perioadă, relația dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf nu mai e ce-a fost. El stă la Craiova de luni bune, ea în Dubai. Reghe a fost prins de multe ori cu domnițe pline de vino-ncoa, iar despre ea se spune că ar fi avut o aventură cu Dan Alexa, antrenorul pe care îl impresariază. Supărată că se spun astfel de lucruri despre ea, Anamaria Prodan a pus piciorul în prag și a dat lămuriri. Ea consideră că toate acuzațiile sunt eronate și a trecut acum la amenințări.

„Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a spus Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reghe i-a dat ultimatum?

Sursele spun că Laurențiu Reghecampf nu ar fi renunțat la ideea divorțului, ba chiar i-ar fi dat și un termen soției sale pentru a termina totul la un notar. Anamaria Prodan nu vrea să audă de așa ceva și face orice ca să-și convingă bărbatul că nu trebuie să se ajungă la final.

„Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă.

Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte. Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram