O altă vedetă încinge lumea mondenă: a divorțat sau își menajează soțul?

O altă vedetă încinge lumea mondenă: a divorțat sau își menajează soțul?
Toată lumea mondenă e acum  cu ochii pe un anume cuplu din showbizul românesc. ea e cântăreață celebră și iubită. Ultimele decizii ridică semne de întrebare.  

O altă vedetă încinge lumea mondenă. Oare a divorțat sau își menajează soțul? Aceasta e marea întrebare. Lumea vorbește că Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu s-au despărțit. Cei doi s-au căsătorit în secret în primăvară. Practic, unicele fotografii cu ei alergând pe plajă, cu Alexandra în rochie de mireasă, le-a avut doar revista Viva!.

Părea totul lapte și miere.  Până acum câteva luni când au apărut primele zvonuri. Să ne înțelegem. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani, primăvara aceasta au făcut cununia religioasă.

O altă vedetă încinge lumea mondenă

Emanuel Necatu nu pare să mai aibă nicio fotografie cu soția sa pe rețelele sociale. ieri, după apariția știrii despre despărțire,  postat mesaje cu subînțeles. „În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost unul din mesajele lui Emanuel Necatu. „Există un timp să pleci și un timp să mori, dar niciodată nu respinge momentul”, a mai scris bărbatul.

Alexandra a șters fotografii

Alexandra Stan ar fi șters fotografiile cu soțul ei de pe social media, spun cei care îi urmăresc atent con tul. Există însă, după cum vedeți, fotografiile de la momentul în care îmbrăcase rochia de mireasă. Un alt detaliu care a amplificat zvonurile despărțirii a fost reprezentat de faptul că Alexandra Stan a fost surprisă fără verighetă.

Alexandra Stan povestea cu puțin timp în urmă că este extrem de îndrăgostită de bărbatul căruia i-a spus „da” la scurt timp după ce au început o relație. Vedeta sse mândrea cu statutul de femeie măritată și își etala inelul ori de câte ori avea ocazia. În ultimele fotografii publicate în social media, internauții au observat că inelul lipsește de pe degetul ei.

Cântăreața Alexandra Stan s-a căsătorit în aprilie cu Emanuel Necatu. După multe declarații de dragoste în mediul online și multe poze în care cuplul părea mai fericit ca niciodată, acum pare că cei doi au luat-o pe drumuri separate.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun laloc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan pentru viva.ro.

Sursa foto: Instagram