După ce și-a tăiat nasul, Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut

După ce și-a tăiat nasul, Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut
Fosta lui Bodi întâi face, apoi întreabă. A recunoscut chiar ea, într-o postare pe Instagram. Bianca Drăgușanu a întrebat doctorul ce operație i-a făcut.

Recent, Bianca Drăgușanu a realizat că simte nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o operație la nas. A împărtășit totul pe rețelele sociale. Fața blondinei este încă inflamată și are un cheag de sânge la ochiul drept, după cum chiar ea a arătat pe Instagram zilele trecute. „Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie”, spunea Bianca. Povestea nu s-a terminat aici, ba chiar din contră. Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut. 

Bianca nu este la prima operație estetică, dar nici la ultima. Recent, diva și-a anunțat fanii că are în plan două operații estetice: o rinoplastie și un nou implant mamar. „În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar.  Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinica se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație”, le-a dezvăluit Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram. 

Bianca n-a înțeles ce operație a făcut, așa că a întrebat acum doctorul 

Într-o postare pe Instagram, blondina le-a arătat urmăritorilor ei că s-a dus la consult, tocmai la Cluj, acolo unde se pare că s-a și operat. Până aici, totul în regulă. Șocul însă a intervenit în momentul în care blondina a scos porumbelul și a anunțat că vrea să întrebe doctorul ce operație a făcut. Putem înțelege trauma prin care a trecut Sharon Stone, care s-a trezit cu implanturi mamare mai mari decât voia, doar pentru că doctorului i s-a părut că i-ar sta mai bine. Însă aici nu este cazul de așa ceva. 

Aflată în sala de așteptare a cabinetului, Bianca a anunțat că mai are 5 minute și intră. Aici a urmat bomba. „În următoarele 5 minute urmează să ma consulte pe mine. Pentru că am foarte multe întrebări, despre ce înseamnă exact rinoplastia, mai ales că am trecut prin niște stări de panică”, a mărturisit blondina cu sinceritate.

A urmat o sesiune de întrebări pe care diva i le-a pus doctoriței în cabinet. Putem spera doar că la final a fost lămurită în legătură cu ce intervenție a suferit în urmă cu câteva săptămâni. Credem însă că Bianca Drăgușanu a vrut să-i facă nițică publicitate medicului in cauză, dar a făcut-o prostește, adică deloc „profi”.

Foto: Instagram

Donald Trump, gelos pe Joe Biden: „N-a apărut nici măcar la știrile de seară”