După celebra palmă de la Oscar, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au apucat să-i copieze pe Will și Jada Smith. Video

După celebra palmă de la Oscar, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au apucat să-i copieze pe Will și Jada Smith. Video
Viorica și Ioniță sunt mereu puși pe șotii, ca doi copii. Cei doi artiști dau dovadă că iubirea lor învinge orice obstacol și chiar și după decenii de căsnicie, ei încă mai ies în oraș să ia masa împreună și știu să se și amuze reciproc.

Ultima „ghidușie” a Clejeanilor a stârnit hohote de râs. Viorica și Ioniță, impresionați de celebra palmă dată de Will Smith lui Chris Rock la Gala Oscar, i-a inspirat să facă și el la fel. Dar nu scena cu palma, ci scena cu Will și soția lui, Jada.

Pe scurt, după ce actorul american a fost sancționat de Academie și a ajuns să se și interneze într-un centru de boli psihice, presa de peste Ocean a scos la suprafață un clip în care Smith își pierde cumpătul în fața soție.

Gestul agresiv al lui Will Smith a intrat în istoria Galelor Oscar

În video, Smith se răstește la Jada, spunându-i că nu dorește ca ea să-l filmeze fără să fie întrebat și, de asemenea, îi spune să nu mai îl folosească pentru a-li crește notorietatea în online.

Deși clipul este proaspăt apărut pe piață, Viorica și Ioniță sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Au copiat discret scena și au urcat-o pe Instagram.

Iată originalul:

Clejanii nu s-au lăsat mai prejos, iată interpretarea lor:

Viorica și Ioniță de la Clejani, mai retrași în ultima vreme

Îndrăgita artistă cu glas de privighetoare nu a fost la fel de prezentă în ultimele luni, cum ne obișnuise. Ea a ales să se retragă într-un con de umbră dupăscandalurile repatate în care au fost implicați cei doi copii ai ei și ai lui Ioniță, Margherita și Fulgy.

 

Marga a lovit un tramvai în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise, iar Fulgy, de asemenea, a făcut mai multe excese în utlizarea drogurilor și a fost prins și el de polițiștii de la Rutieră conducând sub influența substanțeor interzise.

Fulgy a și petrecut câteva săptămâni prin centrele de dezintoxicare, părinții făcând tot ce le-a stat în putință pentru a-i aduce pe cei doi copii la un stil de viață normal. Totodată, aceste evenimente neplăcute au marcat-o pe Viorica, iar analizele ei medicale nu au ieșit chiar bune. Din contră.

La indicația medicului, artista s-a apucat de o cură specială, detoxifiantă pentru ficat, fapt care a ajutat-o să piardă și din surplusul de kilograme

„În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite.

A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acel smoothie din sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta (n. preparat de ea în casă).

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit DCmedical.

Recomandarile noastre