Judecătorii au decis că Fulgeraș Manole e pericol public. Și i-au impus prin sentință să ia măsuri. Mai exact, l-au trimis la medic, „să se caute”. Fulgy a fost trimis în judecată  în urma unei tâlhării comise asupra unui jurnalist. S-a întâmplat în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise și conducea mașina, fiind oprit de oamenii legii. Fulgy i-a luat unui jurnalist telefonul din mână după care l-a lovit cu pumnul în față. Victima a sunat la 112, iar fiul Clejanilor a fost ridicat de polițiști, care l-au acuzat de tâlhărie.

Fulgeraș Manole, pericol public

Acum instanța a luat o decizie în ceea ce îl privește pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în sentința citată de SpyNews.

O familie care are probleme cu legea

Și „prințesa Clejanilor”, Mergherita, a fost trimisă în judecată, tot din cauza drogurilor. Ea a fost prinsă conducând mașina în timp ce se afla sub influența unui cocktail de substanțe interzise. În plus, Ioniță de la Clejani, tatăl celor doi, ar putea ajunge și el în fața instanței. Celebrul lăutar a amenințat mai mulți jurnaliști. În contextul scandalului iscat în jurul fiului său, a făcut o criză de nervi în fața vilei sale.