E cel mai scump apartament din România! Imaginile luxului absolut

E cel mai scump apartament din România! Imaginile luxului absolut
Când vine vorba de proprietăți imobiliare, România este perfect aliniată la luxul din alte țări foarte bogate.

Tranzacția ultimilor ani în materie de proprietăți are în centru un penthouse. Cel mai scump apartament din România s-a vândut cu 8 milioane de euro, preț cu tot cu TVA, și este de departe o locuință ieșită din comun. Prețul a inclus și mobilierul și designul realizat de o companie de specialitate. Acesta rămâne un preț record pentru piața imobiliară românească.

@cristipriza Cel mai scump apartament din România. #5pasidebine #misiuneatiktok #tiktokromania #imobiliare #imobiliareromania #imobiliarebucuresti #realestate #realestateagent #callpriza #discutiicupriza #agentimobiliar #devanzare #deinchiriat #comision #vizionare #tiktok #rent #money #sell #bettercallpriza #one #oneproperties ♬ original sound – Cristi Priză

Aceasta are propria piscină interioară de 9 × 3 metri care dă în living și, de asemenea toți pereții exteriori sunt din sticlă. Mare fericire este că proprietarii se bucură de o mare intimitate pentru că locuința nu are vecini ce se află în vârful unei clădiri cu 20 de etaje.

@cristipriza Cel mai scump apt din România. Partea a 2 a. #5pasidebine #misiuneatiktok #tiktokromania #imobiliare #imobiliareromania #imobiliarebucuresti #realestate #realestateagent #callpriza #discutiicupriza #agentimobiliar #devanzare #deinchiriat #comision #vizionare #tiktok #rent #money #sell #bucureşti #apartment #bettercallpriza #scump #luxury #one #oneproperties ♬ original sound – Cristi Priză

Apartamentul este dispus pe două etaje, are peste 1.000 de metri pătrați și oferă o priveliște de 360 de grade, deoarece, cum spuneam, pereții sunt vitrați. Un alt atuu al locuinței este înălțimea camerelor: tavanul este la 7 metri.

Unde se găsește cel mai scump apartament din România

Apartamentul, pentru care proprietarul a plătit avansul încă din 2019, se află în nordul Capitalei într-unul dintre cartierele de fițe ale Bucureștiului. Locuința se află în ansamblul One Mircea Eliade, unul dintre cele mai luxoase ansambluri din Capitală. Acesta numără cu 247 de apartamente exclusiviste, dispuse în două turnuri. Unul are 15 etaje, iar altul are 20 de etaje. Deasupra acestuia din urmă a fost amenajat apartamentul cel mai scump din România ultimilor ani. Având în vedere că se află în Floreasca, o zonă exclusivistă a Bucureștiului, accesul către centrul orașului este la îndemână.

Doritorii mai găsesc locuințe de milioane în zonă

Dezvoltatorul imobiliar mai are disponibile și alte apartamente pentru cei care vor să își cheltuie astfel milioanele. În zona mai sunt și alte apartamente de lux. Amintim că tot aici, în 2020, s-au vândut două apartamente în valoare de 3.6 milioane de euro fiecare.

Recomandarile noastre