Investitorul imobiliar din Londra, Arnon Katz, încearcă să vândă apartamentul, situat în Hampshire House, la 150 Central Park South încă din 2018 și consideră că licitația este cea mai bună tactică pe piața care acum se mișcă lent din cauza pandemiei de coronavirus din New York.
Tranzacțiile imobiliare din Big Apple se mișcă lent, deoarece newyorkezii bogați care au fugit de pandemia coronavirusului nu reușesc să revină. Însă decizia de a plasa proprietatea fără o rezervă este neobișnuită.
Cum va decurge licitația
Katz păstrează opțiunea de a se retrage cu 72 de ore înainte de licitația din 18 decembrie, dacă nu este mulțumit de licitarea prealabilă sau de interesul prezentat în avans.
„Personal, sunt foarte optimist în abordarea mea. Cred că există un loc pentru proprietăți de ultimă generație foarte unice pe piață. Deoarece este atât de unic, are capacitatea de a oferi un preț bun chiar și în vremuri dificile”, a spus el.
Chiar și atunci când piața este în formă, newyorkezii evită să-și scoată proprietățile la licitație, mai ales dacă se află la capătul superior al pieței.
„Este foarte neobișnuit”, a spus Misha Haghani, fondatorul Paramount Realty SUA.
Apartamentul este situat la etajul 37 al emblematicului Hampshire House, una dintre cele mai exclusive clădiri din Central Park. Are propria sa zonă de așteptare la etajul 36, cu acces la un lift privat către reședință.
La doar un pas distanță de Central Park, clădirea din anii 1930 a fost numită anterior acasă de către artiștii Frida Kalo și tenorul Luciano Pavarotti. De asemenea, are un portar și un concierge nonstop, parcare cu valet în afara locului, un centru de fitness și un spa luxos și are costuri anuale reduse de aproximativ 60.000 dolari, inclusiv taxe.
Situat la jumătatea drumului „Billionaires Row”, apartamentul este în aceeași zonă cu un bloc cu cei de la Sting, care locuiesc într-un penthouse de 65,7 milioane de dolari, și cu managerul de fonduri, miliardarul Ken Griffin , care locuiește într-un penthouse de 238 milioane dolari, considerată cea mai scumpă casă din America.
Mâncare românească, oferită gratuit, italienilor sărmani. Ce s-a întâmplat după acest gest
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook