E înduioșător! Camelia Mitoșeru a mărturisit care este cea mai mare dorință a sa

E înduioșător! Camelia Mitoșeru a mărturisit care este cea mai mare dorință a sa
A trecut prin cele mai grele momente din viață, dar speră că toate problemele s-au terminat. Ce dorință imensă are Camelia Mitoșeru.

Operația prin care a trecut i-a schimbat total viața și a înțeles că nimic nu e mai important ca sănătatea. Ce vrea să facă acum Camelia Mitoșeru.

E înduioșător! Camelia Mitoșeru a mărturisit care este cea mai mare dorință a sa

În primul său interviu oferit după operația cumplită prin care a trecut, Camelia Mitoșeru a dat informații cutremurătoare despre momentul în care a crezut că-și va pierde viața. ”Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptome.

Dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani. El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor. În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune”, a spus Camelia Mitoșeru, în exclusivitate pentru Fanatik.

„Nu îmi mai găseam cuvintele”

Camelia spune că a început să înțeleagă că ceva e în neregulă cu ea, după ce a constatat că avea momente când nu mai putea să vorbească nici cu băiatul ei, Mihai Mitoșeru. ”De vreo două ori, când vorbeam cu Mihai, la un moment dat nu mai îmi găseam cuvintele. Iar asta m-a speriat și pe mine, și pe Mihai. (…)

Am amânat operația, din luna decembrie, am stat și în ianuarie și m-a programat pentru luna februarie, într-o zi de luni. Eu nu am zis la nimeni că mă operez, dar când m-am dus la operație s-a aflat că nu este sânge. Atunci a anunțat Mihai că este nevoie de sânge. Atunci m-am speriat, când mi-au zis că mă amână iarăși”, a spus ea, emoționată.

„Am zis să fac lucrare, să nu mă bage chiar în pământ când voi muri”

Cât a costat operația? Pentru început, a plătit 10.000 de euro, la care s-au adăugat încă 5000 de euro recuperarea și tratamentul. ”Să o spun adevărat. Eu strânsesem 5.000 de euro ca să fac mormântul lui Mitoșeru, că mi l-a lăsat moștenire. Are o cruce foarte frumoasă, dar nu are lucrare.

Am zis să fac lucrare, să nu mă bage chiar în pământ când voi muri… Și atunci strânsesem acești 5.000 de euro pentru cimitir, pusesem bani deoparte pentru mormânt. Au căzut bine, pentru că, vă dați seama, l-au ajutat pe Mihai acești bani, am plătit împreună”, a mai spus vedeta. Acum se simte bine și are o dorință imensă. Vrea să-i crească părul cât mai repede, pentru că s-a săturat să poarte perucă.

Sursă foto: bzi.ro